nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Tem 2013 #151 Issızım, sensiz olmanın getirdiği bu mahrumiyetle yaşamak hayli zor bu denizde. Umutlarıma zerre ikramı olmayan bir kendimle yolcuyum ben kurduğum hayallerime...
Issızım, sensiz olmanın getirdiği bu mahrumiyetle yaşamak hayli zor bu denizde. Umutlarıma zerre ikramı olmayan bir kendimle yolcuyum ben kurduğum hayallerime...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Tem 2013 #153 Bu ne sonsuz bir çoğalmak Onca sınanmaya rağmen Akıl oyunlarıyla oyalanmak
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 30 Tem 2013 #154 Çayımın şekeri gitarımın teli Yazımın sıcağı kışımın ocağı Denizimin sesi melodimin esi Herşeyimsin sen.....
Çayımın şekeri gitarımın teli Yazımın sıcağı kışımın ocağı Denizimin sesi melodimin esi Herşeyimsin sen.....
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Tem 2013 #156 Ben kalender meşrebim Güzel çirkin aramam Gönlüme bir eğlence isterim olsun
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 31 Tem 2013 #158 Her günüm mutlu benim kim ne derse desin Canım nasıl isterse gezer eğlenirim