dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ags 2013 #171 Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi?
Herkes gider mi? Herkes gider mi? Söyle bana küçük adam, her şey biter mi? Çok erken değil mi? Erken değil mi? Söyle bana küçük adam, herkes gider mi?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Ags 2013 #172 Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var
Eminim bu gidişin yarın u dönüşü var O şimdi kaf dağında ve kendinden çok emin Tabi kaderin her zaman son bir gülüşü var
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 1 Ags 2013 #173 Meğer ne kadar da zormuş Sorguya çekmek hayatı Cezasız mı kalırlar Pervasız tüketilmiş yaşamlar Bir cevabım var mı?
Meğer ne kadar da zormuş Sorguya çekmek hayatı Cezasız mı kalırlar Pervasız tüketilmiş yaşamlar Bir cevabım var mı?
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 1 Ags 2013 #174 Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini .
dderya kOkOşŞ V.I.P 1 Ags 2013 #175 gün geceye, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üzerime kar...karlar yağarken üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni.
gün geceye, ben sana dönerken, gözlerime yaş... yaşlar dolarken, ay geceye, sen bana doğarken, üzerime kar...karlar yağarken üşümem hiç, aşk sarar beni. korkmam hiç, aşk korur beni.
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 1 Ags 2013 #176 Değmesin ellerimiz, Buluşmasın bu gözler. Yine erir gideriz, Unutulur yeminler. Biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de. Aşk kokan dudakların karşısında direnmeyi de.
Değmesin ellerimiz, Buluşmasın bu gözler. Yine erir gideriz, Unutulur yeminler. Biz hiç beceremedik sevmeyi de terk etmeyi de. Aşk kokan dudakların karşısında direnmeyi de.
aykutcinar Üye 1 Ags 2013 #177 Ağlamadan, ağlatmadan Gitmelisin şimdi burdan Yağmurlardan, rüzgarlardan Hesap sor bu sokaklardan..
Jandi_46 yağmur misalii 2 Ags 2013 #179 özledim teninin kokusunu özledim özledim sımsıçak nefesini özledim özledim sohbetini o sesini özledim gelmedin göz bebeğim can yoldaşım gelmedin NE VARSA ESKİ ŞARKI SÖZLERİNDE VAR EN AZINDAN ANLAMLARI VAR
özledim teninin kokusunu özledim özledim sımsıçak nefesini özledim özledim sohbetini o sesini özledim gelmedin göz bebeğim can yoldaşım gelmedin NE VARSA ESKİ ŞARKI SÖZLERİNDE VAR EN AZINDAN ANLAMLARI VAR