Jandi_46 yağmur misalii 2 Ags 2013 #181 biz bu sonbaharda buluşaçaktık bahar geldi geçti sen gelmez oldun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 2 Ags 2013 #182 Sen yoktun geceler katranken. Sen yoktun tomurcuk açmazken.
Püsküllü Huni Katılımcı 2 Ags 2013 #183 Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Bin yıl yaşasam yine sana doyamam.
Püsküllü Huni Katılımcı 2 Ags 2013 #186 Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde.
Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 2 Ags 2013 #187 Benden sana son kalan Bir küçük resim şimdi Cevap veremez ama Ağlar yalnızlığına
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 3 Ags 2013 #189 Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan Nasılda bağladın beni Hani bi geldin bi kayboldun Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni..
Öyle uzaktan uzaktan hiç konuşmadan Nasılda bağladın beni Hani bi geldin bi kayboldun Esrarlı mağrurdun aklıma sardım seni..