_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #203 Yüzün hüznün yağmurlarıyla yıkansa bile Sen en güzelsin )
Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #204 Her gören göğsüme taksam seni der Kimi ateş gibi yaktın beni der Kimi billur bakışından sözeder Kimbilir hangi gönüldür durağın )
Her gören göğsüme taksam seni der Kimi ateş gibi yaktın beni der Kimi billur bakışından sözeder Kimbilir hangi gönüldür durağın )
Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #206 Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
Omuzumda başın eksik, yatağımda kokun Tenimde tenin eksik, gel de bir dokun Gecelerden uykum eksik, yüzde tebessüm Elimde elin eksik, yaşlı hep gözüm
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #207 Eksik bir şey mi var hayatımda Bak çayım sigaram her şeyim tamam
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2013 #208 Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman
Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #209 Bitmedi aslında bitmedi sadece Ele geçirdik birbirimizi Emin olunca sahipliğimizden Düşürüverdik değerimizi sınamak istiyoruz yeniden Yeni bir bilinmezdeki etkimizi
Bitmedi aslında bitmedi sadece Ele geçirdik birbirimizi Emin olunca sahipliğimizden Düşürüverdik değerimizi sınamak istiyoruz yeniden Yeni bir bilinmezdeki etkimizi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #210 Alıver de götür beni sakin kıyılarına Alışık değilim aşkın hain oyunlarına