Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #211 Kar çiçekleri gibisin temiz, Sende bulmuştum aşkı ben henüz Son bir buse ver hatıra kalsın; Sen yokken gönlüm yanımda sansın
Kar çiçekleri gibisin temiz, Sende bulmuştum aşkı ben henüz Son bir buse ver hatıra kalsın; Sen yokken gönlüm yanımda sansın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2013 #212 Hadi gel köyümüze geri dönelim. Fadime'nin düğününde halay çekelim
Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #213 Sevgilim, saçlarını tarayıp gerdanını okşayıp Ninniler söyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim, kadere aldanmayıp kağıt olup kalem olup Mutlulukla bir son bulup en sonuma yazsam seni
Sevgilim, saçlarını tarayıp gerdanını okşayıp Ninniler söyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim, kadere aldanmayıp kağıt olup kalem olup Mutlulukla bir son bulup en sonuma yazsam seni
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #214 Sorulunca yanıtı İçimizde olan, Kanımı donduran, ısıtan, Durduran Bir kalemsen, Bir boş kağıt Mutlu aşk varsa da, Mutlu son yoktur
Sorulunca yanıtı İçimizde olan, Kanımı donduran, ısıtan, Durduran Bir kalemsen, Bir boş kağıt Mutlu aşk varsa da, Mutlu son yoktur
Tuba ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #215 Haydi dön bir bak yüzüme Var mı, kaldı mı aşktan eserin Kalbi çarptın en son sözüme Kan olsan damarıma da keserim
Haydi dön bir bak yüzüme Var mı, kaldı mı aşktan eserin Kalbi çarptın en son sözüme Kan olsan damarıma da keserim
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 3 Ags 2013 #216 Hiçbr neden yokkn,yada biz bilmezkn Tepemz atmş ve konuşmuşuzdr Onca neden varken ve tam sırası gelmişken Hiçbirşey yapmamş ve susmuszdur...
Hiçbr neden yokkn,yada biz bilmezkn Tepemz atmş ve konuşmuşuzdr Onca neden varken ve tam sırası gelmişken Hiçbirşey yapmamş ve susmuszdur...
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 3 Ags 2013 #217 Susma, sen sustukça yalnızlık çöktü üstüme..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Ags 2013 #218 Susma, konuş biraz Yapma, savaş biraz Ağlama anlat biraz Zaman sana ilaç Unut biraz