_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ags 2013 #471 Tak tiki tak tiki tak Gelirsin diye bekledim geciktin galiba ekildim 10dk mısır yedim kola içtim 2.yarıya geçtim
Tak tiki tak tiki tak Gelirsin diye bekledim geciktin galiba ekildim 10dk mısır yedim kola içtim 2.yarıya geçtim
L LâL ღ GALATASARAY ღ 29 Ags 2013 #472 Ağladım gözyaşlarım döndü denize Ben derdimi kimseye söyleyemedim
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ags 2013 #473 Bir derdim var artık tutamam içimde Gitsem nereye kadar Kalsam neye yarar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 29 Ags 2013 #475 söyle derdini kaç yıl çekecek, bu dertli başım, bu dertli başım bu gece sana bu son gelişim son yalvarışım dilim varmazsa bu itirafa söyler gözyaşım, söyler gözyaşım bu gece sana bu son gelişim son yalvarışım
söyle derdini kaç yıl çekecek, bu dertli başım, bu dertli başım bu gece sana bu son gelişim son yalvarışım dilim varmazsa bu itirafa söyler gözyaşım, söyler gözyaşım bu gece sana bu son gelişim son yalvarışım
L LâL ღ GALATASARAY ღ 29 Ags 2013 #476 Derdimi söylesem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler sıra dağlar arada Korkarım yar benden yoz olur gider
Derdimi söylesem derin dereye Doldurur dereyi düz olur gider Irakipler sıra dağlar arada Korkarım yar benden yoz olur gider