'katniss' Üstat 28 Ags 2013 #455 hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi?
-toprak- Üye 28 Ags 2013 #456 Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim, Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #457 ORgAniZe İşLeR dediki: hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Genişletmek için tıklayın... -toprak- dediki: Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim, Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Genişletmek için tıklayın... Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün
ORgAniZe İşLeR dediki: hava ayaz mı ayaz ellerim ceplerimde bir türkü tutturmuşum duyuyorsun değil mi? Genişletmek için tıklayın... -toprak- dediki: Çalacak bir kapım yok mutluluğa hasretim, Artık sokaklar benim görüyorsun değil mi? Genişletmek için tıklayın... Zaman akmıyor sanki saatler durmuş bugün Sonsuz yalnızlığımda bir tek sen varsın bugün
-toprak- Üye 28 Ags 2013 #458 angaranınnn bağları da büklüm büklüm yollarııııııııı haydeeeeeeee tey tey teyyyyyyy
'katniss' Üstat 28 Ags 2013 #459 yalnızlık dört yanımı sarmış olsada sensizlik yollarıma yağmış olsada zamansız bir depreme tutuldu kalbim kabullen yok olmamı bir tebessümle
yalnızlık dört yanımı sarmış olsada sensizlik yollarıma yağmış olsada zamansız bir depreme tutuldu kalbim kabullen yok olmamı bir tebessümle