RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #431 Göz Yaşım'sın dediki: Teşekkür Ederim Böyle Baktığın İçin " Demiştim . Teşekkür edecektim başka anlamasaydın Genişletmek için tıklayın... o zaman baştan açık konuş böyle havada sözleri sevmem ..
Göz Yaşım'sın dediki: Teşekkür Ederim Böyle Baktığın İçin " Demiştim . Teşekkür edecektim başka anlamasaydın Genişletmek için tıklayın... o zaman baştan açık konuş böyle havada sözleri sevmem ..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #432 _nehir_ dediki: Kız anlıyor ki dünyalar ayrı aliye kibarca bir bye bye Ali diyor hay hay Gözü parlıyor aniden kızın şeytan tüyü var bu hınzırın Genişletmek için tıklayın... ali anlıyor ki doğru yolda hazırım diyor buluşmaya
_nehir_ dediki: Kız anlıyor ki dünyalar ayrı aliye kibarca bir bye bye Ali diyor hay hay Gözü parlıyor aniden kızın şeytan tüyü var bu hınzırın Genişletmek için tıklayın... ali anlıyor ki doğru yolda hazırım diyor buluşmaya
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #434 RUZG4R dediki: o zaman baştan açık konuş böyle havada sözleri sevmem .. Genişletmek için tıklayın... İletiyim O Zaman Bkz : RUZG4R dediki: Bkz..Keyfimiz ve kahyası Genişletmek için tıklayın...
RUZG4R dediki: o zaman baştan açık konuş böyle havada sözleri sevmem .. Genişletmek için tıklayın... İletiyim O Zaman Bkz : RUZG4R dediki: Bkz..Keyfimiz ve kahyası Genişletmek için tıklayın...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #435 Göz Yaşım'sın dediki: İletiyim O Zaman Bkz : Genişletmek için tıklayın... Keyfin ve kahyasına söyle bundan sonra bizi referans verirken 2 kere düşünsün Bir dahaki ne bu kadar sakin olmam )
Göz Yaşım'sın dediki: İletiyim O Zaman Bkz : Genişletmek için tıklayın... Keyfin ve kahyasına söyle bundan sonra bizi referans verirken 2 kere düşünsün Bir dahaki ne bu kadar sakin olmam )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #436 _nehir_ dediki: Ali desidero aliii ali desidero Genişletmek için tıklayın... Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. güzel bağladım
_nehir_ dediki: Ali desidero aliii ali desidero Genişletmek için tıklayın... Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. güzel bağladım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #437 RUZG4R dediki: Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. güzel bağladım Genişletmek için tıklayın... Haha Çünkü varlığınla, yokluğunla sen harikasın
RUZG4R dediki: Biraz helva yiyelim. Tanrı bize sıhhat vermiş, biz ona şükredelim. güzel bağladım Genişletmek için tıklayın... Haha Çünkü varlığınla, yokluğunla sen harikasın
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #439 RUZG4R dediki: Keyfin ve kahyasına söyle bundan sonra bizi referans verirken 2 kere düşünsün Bir dahaki ne bu kadar sakin olmam ) Genişletmek için tıklayın... Mesajı İletmedeki Kastım Havada Sözleri Sevmem Diyorsun Kendin Bu Cevabı Veriyorsun Keyfim Ve Kahyası
RUZG4R dediki: Keyfin ve kahyasına söyle bundan sonra bizi referans verirken 2 kere düşünsün Bir dahaki ne bu kadar sakin olmam ) Genişletmek için tıklayın... Mesajı İletmedeki Kastım Havada Sözleri Sevmem Diyorsun Kendin Bu Cevabı Veriyorsun Keyfim Ve Kahyası
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #440 RUZG4R dediki: Geç bunları anam babam geç bunları Radyoda çalıyordu Genişletmek için tıklayın... Bu geceki şarkıların hepsi radyodan oldu zaten maşallah liste süperdi ) kimm görmüş kimmm
RUZG4R dediki: Geç bunları anam babam geç bunları Radyoda çalıyordu Genişletmek için tıklayın... Bu geceki şarkıların hepsi radyodan oldu zaten maşallah liste süperdi ) kimm görmüş kimmm