_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #412 Hiç ayrılmadık seninle, hiç ayrılmadık seninle Değil bir sene bir gün bile gitme
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #415 _nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra
_nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #416 RUZG4R dediki: ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra Genişletmek için tıklayın... Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi
RUZG4R dediki: ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra Genişletmek için tıklayın... Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #417 _nehir_ dediki: Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi Genişletmek için tıklayın... hem sizinle de tanışmış oluruz hem konuşuruz şurdan burdan..
_nehir_ dediki: Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi Genişletmek için tıklayın... hem sizinle de tanışmış oluruz hem konuşuruz şurdan burdan..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #418 _nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi Genişletmek için tıklayın... Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ? Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: ay nasıl olur ben sizi hiç tanımıyorum ama hem konu komşu ne der sonra Genişletmek için tıklayın... _nehir_ dediki: Ne kibar çocuk diyor kız içinden hem samimi hem vefalı yani Bir imtihan çekeyim şuna diyor serseri mi yoksa bir dahi mi Genişletmek için tıklayın... Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #419 RUZG4R dediki: hem sizinle de tanışmış oluruz hem konuşuruz şurdan burdan.. Genişletmek için tıklayın... Diyor felsefeyi sever misiniz ali diyor biz hep dönerciyiz Luther diyor kız machiavelli Şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli Ali desidero aliii ali desidero
RUZG4R dediki: hem sizinle de tanışmış oluruz hem konuşuruz şurdan burdan.. Genişletmek için tıklayın... Diyor felsefeyi sever misiniz ali diyor biz hep dönerciyiz Luther diyor kız machiavelli Şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli Ali desidero aliii ali desidero
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #420 Göz Yaşım'sın dediki: Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ? Genişletmek için tıklayın... Bkz..Keyfimiz ve kahyası Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Göz Yaşım'sın dediki: Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ? Genişletmek için tıklayın... Bkz..Keyfimiz ve kahyası