RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #421 _nehir_ dediki: diyor felsefeyi sever misiniz ali diyor biz hep dönerciyiz luther diyor kız machiavelli şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli ali desidero aliii ali desidero Genişletmek için tıklayın... ınının ınının ınının ınınının ınının ınınııınııın
_nehir_ dediki: diyor felsefeyi sever misiniz ali diyor biz hep dönerciyiz luther diyor kız machiavelli şampiyon biziz diyor ali attığımız gollerden belli ali desidero aliii ali desidero Genişletmek için tıklayın... ınının ınının ınının ınınının ınının ınınııınııın
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #422 RUZG4R dediki: ınının ınının ınının ınınının ınının ınınııınııın Genişletmek için tıklayın... Kız anlıyor ki dünyalar ayrı aliye kibarca bir bye bye Ali diyor hay hay Gözü parlıyor aniden kızın şeytan tüyü var bu hınzırın
RUZG4R dediki: ınının ınının ınının ınınının ınının ınınııınııın Genişletmek için tıklayın... Kız anlıyor ki dünyalar ayrı aliye kibarca bir bye bye Ali diyor hay hay Gözü parlıyor aniden kızın şeytan tüyü var bu hınzırın
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #423 RUZG4R dediki: Bkz..Keyfimiz ve kahyası Genişletmek için tıklayın... Selam söyle O Zaman
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #424 Göz Yaşım'sın dediki: Selam söyle O Zaman Genişletmek için tıklayın... derdin ne senin ??
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #425 Haydi gel seninle şöyle karşı karşı Gel olmaz inan ki kavga ve gözyaşı Ayrılmak istemiyorsak seninle Açıkça konuşmalı
Haydi gel seninle şöyle karşı karşı Gel olmaz inan ki kavga ve gözyaşı Ayrılmak istemiyorsak seninle Açıkça konuşmalı
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #427 Göz Yaşım'sın dediki: Derdim olsa Söylerim Saklayacak Değilim Genişletmek için tıklayın... ee ben alındım ne olacak
Göz Yaşım'sın dediki: Derdim olsa Söylerim Saklayacak Değilim Genişletmek için tıklayın... ee ben alındım ne olacak
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #429 Göz Yaşım'sın dediki: Bişey Olmasımı Lazım Genişletmek için tıklayın... eee o zaman ..? Göz Yaşım'sın dediki: Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ? Genişletmek için tıklayın... Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
Göz Yaşım'sın dediki: Bişey Olmasımı Lazım Genişletmek için tıklayın... eee o zaman ..? Göz Yaşım'sın dediki: Paylaşımı Hanginiz Üzerine Alındı @RUZG4R ? @_nehir_ ? Genişletmek için tıklayın...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Ags 2013 #430 _nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: eee o zaman ..? Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Böyle Baktığın İçin " Demiştim . Teşekkür edecektim başka anlamasaydın
_nehir_ dediki: Hiç önemi yok rica ederim Genişletmek için tıklayın... RUZG4R dediki: eee o zaman ..? Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Böyle Baktığın İçin " Demiştim . Teşekkür edecektim başka anlamasaydın