_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #442 Güya Galata'ya dadanmışız Kafaları çekip çekip orada Alıyormuşuz soluğu Onu da sonra anlatırım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ags 2013 #443 Hahahaha Beni anlatıyo Levent'e olayı anlattım o da şarkı yaptı
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #444 _nehir_ dediki: Güya Galata'ya dadanmışız Kafaları çekip çekip orada Alıyormuşuz soluğu Onu da sonra anlatırım Genişletmek için tıklayın... İnanmam artık sana bütün sözlerin yalan Unuttu gönlüm seni başkasıyla oyalan .. YoRuMSuZ dediki: Hahahaha Beni anlatıyo Levent'e olayı anlattım o da şarkı yaptı Genişletmek için tıklayın... bizde oyunda seni yadd ediyorduk zaten abi
_nehir_ dediki: Güya Galata'ya dadanmışız Kafaları çekip çekip orada Alıyormuşuz soluğu Onu da sonra anlatırım Genişletmek için tıklayın... İnanmam artık sana bütün sözlerin yalan Unuttu gönlüm seni başkasıyla oyalan .. YoRuMSuZ dediki: Hahahaha Beni anlatıyo Levent'e olayı anlattım o da şarkı yaptı Genişletmek için tıklayın... bizde oyunda seni yadd ediyorduk zaten abi
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #446 RUZG4R dediki: İnanmam artık sana bütün sözlerin yalan Unuttu gönlüm seni başkasıyla oyalan .. Genişletmek için tıklayın... Unuttun mu beni, her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi??
RUZG4R dediki: İnanmam artık sana bütün sözlerin yalan Unuttu gönlüm seni başkasıyla oyalan .. Genişletmek için tıklayın... Unuttun mu beni, her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi??
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #447 _nehir_ dediki: Unuttun mu beni, her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi?? Genişletmek için tıklayın... saka yaptim saka yaptim sevgilim ayrilirmiyim, senin gibi sevgiliyi omrumce birakirmiyim. Delisin, delisin. dur koptum ben simdi yine
_nehir_ dediki: Unuttun mu beni, her şeyimi? Sildin mi bütün izlerimi?? Genişletmek için tıklayın... saka yaptim saka yaptim sevgilim ayrilirmiyim, senin gibi sevgiliyi omrumce birakirmiyim. Delisin, delisin. dur koptum ben simdi yine
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 28 Ags 2013 #448 RUZG4R dediki: saka yaptim saka yaptim sevgilim ayrilirmiyim, senin gibi sevgiliyi omrumce birakirmiyim. Delisin, delisin. dur koptum ben simdi yine Genişletmek için tıklayın... ayyynen aah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin delisin
RUZG4R dediki: saka yaptim saka yaptim sevgilim ayrilirmiyim, senin gibi sevgiliyi omrumce birakirmiyim. Delisin, delisin. dur koptum ben simdi yine Genişletmek için tıklayın... ayyynen aah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin delisin
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 28 Ags 2013 #449 _nehir_ dediki: ayyynen aah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin delisin Genişletmek için tıklayın... Deliyim gözü kara deliyim Yakarım Romayı da yakarım ben Bulurum seni yine bulurum
_nehir_ dediki: ayyynen aah kalbim ben senden çok çektim Söyle nedir bu halin valla sen delisin delisin Genişletmek için tıklayın... Deliyim gözü kara deliyim Yakarım Romayı da yakarım ben Bulurum seni yine bulurum