_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Eyl 2013 #602 Bu yıldızlı gökler ne zaman başladı dönmeye Kimse bilmez, kimse bilmez
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Eyl 2013 #604 Gönül ister hissedelim derinden Hayal mi bilmem ben giderim peşinden
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Eyl 2013 #605 Hayallerimin peşindeyim Saçım kızıl sesim çok güzel Dans etme tarzım kendime özel haha
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Eyl 2013 #606 Sen nerden biliyorsun o şarkıyı Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi Bütün millet dalinci var mı dalin gibi
Sen nerden biliyorsun o şarkıyı Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi Bütün millet dalinci var mı dalin gibi
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Eyl 2013 #607 _nehir_ dediki: Sen nerden biliyorsun o şarkıyı Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi Bütün millet dalinci var mı dalin gibi Genişletmek için tıklayın... Keremcem söylüyor Sesi de kendisi kadar güzel Gerçek oldu bütün hayaller
_nehir_ dediki: Sen nerden biliyorsun o şarkıyı Saçlarım ipek gibi kokum bebek gibi Bütün millet dalinci var mı dalin gibi Genişletmek için tıklayın... Keremcem söylüyor Sesi de kendisi kadar güzel Gerçek oldu bütün hayaller
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Eyl 2013 #608 Biliyorum ben şarkıyı Hayalperestsin güzel hayaller peşinde )
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 18 Eyl 2013 #609 Hayaller kuruyorum birer birer Hiç sormuyorum kendime oluyor neler ..)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 18 Eyl 2013 #610 Hayaller birer birer Kapımı çalıp girdiler Sonra da terk edip gittiler