nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Eyl 2013 #612 gece güzel eğleniyorum.. kızsan da çatlasan da hiç bir yere gitmiyorum..
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Eyl 2013 #616 buralarda artık duramam.. şarkıları sevmez oldum.. kitapları açmaz oldum.. gitarıma dert yanmak mı yanamam.. bana düşen çekip gitmek..
buralarda artık duramam.. şarkıları sevmez oldum.. kitapları açmaz oldum.. gitarıma dert yanmak mı yanamam.. bana düşen çekip gitmek..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2013 #617 Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan Haydi gel (Haydi gel içelim)
Bugün çok yorulmuşsan Her yerde arayıp Yine de bulamamışsan O seni unutmuş Sen unutamamışsan Kalbinin kuşu uçmuş Sen tutamamışsan Haydi gel (Haydi gel içelim)
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Eyl 2013 #618 bu noktada müslüm baba konuşur.. içmek çare değilmiş.. içmiyorum bıraktım.. yaptığım hataları.. geçte olsa anladım..
bu noktada müslüm baba konuşur.. içmek çare değilmiş.. içmiyorum bıraktım.. yaptığım hataları.. geçte olsa anladım..
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 20 Eyl 2013 #619 kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman bi şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam (çaydan bahsediyor şekerim )
kendime geldim geleli dostlar olamam kimseye düşman bi şüphem yok kefenim sağlam içerim ben bu akşam (çaydan bahsediyor şekerim )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 20 Eyl 2013 #620 Bir delilik yaptık yılda bir Bırak herşeyi bırak benle gel Hadi şeytana uy kırk yılda bir Unut herkezi unut benle gel ..
Bir delilik yaptık yılda bir Bırak herşeyi bırak benle gel Hadi şeytana uy kırk yılda bir Unut herkezi unut benle gel ..