4- Tuttuğunuz takım? Cimbom
5- Fobilerin - Hobilerin? Başarısızlık.
6- Sigara - Alkol kullanıyor musunuz? Hayır (bıraktım çok zaman oldu) Alkol çok nadir önemli bir gün ve ortam varsa. (kendini bilecek kadar)
7- Okul - İş (kısaca anlatım) Açıklise. Serbest.
8- Giyim tarzınız? Spor. Ama yerine göre giyinmeyide severim.(Takım elbise v.s.)
9- En büyük hayaliniz? Sevdiklerimi çok mutlu etmek. İnsanlık için çok küçük de olsa faydalı iştiraklerde görev almak.
10- Beğendiğiniz ve Beğenmediğiniz huyunuz? Beğendiğim, saygılı sevgili ve ölçülü olmam v.s. Beğenmediğim ise pek düşünmedim ama,çok titiz olmak diyebilirim sanırım.
11- Keşke yapsaydım ve keşke yapmasaydım dediğiniz olaylar? Keşke zamanında okul yaşamımı bitirseydim. Keşke geçmişte yaptığım bazı hataları yapmasaydım.
12- En sevdiğiniz renk? Mavi... Mavi anlatır beni... En derin en serin en en en...Özgürlük....
13- Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz? Güvenilir, cesaretli, merhametli, yapıcı.....v.s.
14- Ne tür müzik dinlersiniz? Kulağa hoş gelen, o anki ruh halimi en iyi şekilde yansıtan, beni rahatlatan tarzlar...Ama daha çok anlam yüklü olanlar...
15- En sevdiğiniz şarkı ve nedeni? Demir attım yanlızlığa(ebru gündeş) Nedeni yok çok güçlü bir yorumcunun çok güzel bir şarkısı ve beni etkiliyor.(Aslında herkes bazen demir atar yanlızlığa...)
16- Bir şarkının müziği mi sözleri mi sizin için daha etkileyicidir? Tabiki sözleri...Öncelikle.
17- Sevdiğiniz var mı - ona buradan ne söylemek istersiniz? Tabiki eşim ve bir oğlum.. Onları çok seviyorum. Buradan onları kocaman kucaklıyorum.
18- Yaptığınız en büyük çılgınlık? Sandal kiralardık ve sonunu düşünmeden çok açıklarda sallayıp dururduk bir düşsek varya...Şimdi düşünüyorumda, yaptığım çılgınlıklardan biri...(Geçmiş zaman tabi) Şimdi o kadar çılgınlıklar yapmıyorum.
19- Sevdiğiniz için neleri göze alırsınız? Akla gelebilen herşeyi. Ama öncelikle onlar için yaşamayı...
20- Sizi sevenin sizin için neler yapması hoşunuza gider? Onun her yaptığı benim için çok özel ve hoşuma gider, ayırmam, yaşamımda olması zaten hoş ve çocuğumun da tabi....
21- Sevdiklerin - Özlediklerin - Korkuların? Tüm ailem ve dostlarım (çerez aileside) Özlemlerim yapamadıklarım... En iyi şekilde bir insan olamamak...
22- Şu an ruhunun olmak istediği yer? Yuvam...
23- İzlemekten keyif aldığın TV programları neler? Yararlı olan haber, tartışma, bilgi yarışmaları, saz söz v.s.
24- Hayatta en çok kıymet verdiğin insan? İnsanlar... Eşim ve oğlum. Ama beni dünyaya getiren annemi kardeşlerimi asla ayırmam.
25- Hayvan besliyor musunuz? Çok önceden işyerimizin bahçesi vardı köpek besliyordum. Ama şuan müsait bir ortam olmadığımdan bakamıyorum.Lakin binamızın köpeği var onunla idare ediyorum... Ama hayvanat bahçesine gidiyorum fırsat buldukça... Ha birde binanın önünden ayrılmayan bir kedimiz var, biliyor nereden ne geleceğini, bekliyor...
26- Yarın kalktığınızda bir hayvan olarak uyanacaksınız... Hangi hayvan olmak isterdiniz? Öhe öhe... Arslan tabiki
27- Ailen mi - Sevdiğin mi daha önemli? Ailem sevdiklerimdir... Sevdiklerim, ailemdir... Hepsi önemli...
28- Karşı cinste hoşlandığın tip? Tipten ziyade olduğu gibi görünmesi, dobra olması. Ha fiziksel soruyorsun biliyorum, ama fizik kalıcı olmadığından ben kimyaya önem veriyorum.
29- Aşk herzeyi affeder mi sizce? Affetmiş görünür, ama emin ol asla affetmez, helede bayanların çerçevesinden dahada affedilmez bir hal alır...Diye düşünüyorum...
30- Benzetildiğiniz biri var mı?