• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Haftanın Konuğu "alemdar"

Alıntının içinde cevaplanmış Yorumsuz sorular :)

Evet ya :) Genelde alıntılar orijinal hali ile kaldığı için ben cevaplanmamış sandım :)

Gelelim soruya...

Ben Samsun'un eski Fuar zamanlarını çok özlüyorum hocam. Cıvıl cıvıl olurdu oralar. Şimdiki ve o zamanki durumu karşılaştırdığınızda siz neler hissediyorsunuz?

Samsun memleketim olduğu için sorularım biraz Samsun üzerine kurulu oluyor kusura bakmayın :)

Evet ya :) Genelde alıntılar orijinal hali ile kaldığı için ben cevaplanmamış sandım :)

Gelelim soruya...

Ben Samsun'un eski Fuar zamanlarını çok özlüyorum hocam. Cıvıl cıvıl olurdu oralar. Şimdiki ve o zamanki durumu karşılaştırdığınızda siz neler hissediyorsunuz?

Samsun memleketim olduğu için sorularım biraz Samsun üzerine kurulu oluyor kusura bakmayın :)

Rica ederim kusurluk birşey yok. Tabiki, ne kadar samsundan uzaksın, en yakın ne kadarını biliyorsun samsunun bilmiyorum ama, şu kadarını söyleyeyim. O zamanlar fuara gitmek ayrı bir zevkti, ailece. Havası vardı şanı vardı, şöhreti vardı. İzmir kadar olmasada, kafa tutacak kadar da şekli vardı. Eeee zaman hızla ilerliyor, herşey farklı bir hal alıyor. Tabi yerler gökler aynı ama, vizyonu değişiyor, misyonu farklılaşıyor... Kıyas yapmaya gelince, tabiki o zamanları şimdide yaşamak isterdim, isterim de... Düşündülçe içim burkuluyor. Teselliyi, yeni yapılan teleferik bölgesinde, kurulan eğlence ve sosyal alanında buluyoruz. Tabi örneklemeler var başka başka... Uzun lafın kısası, özlüyorum ben o günkü fuarı...

Geri