S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,491 "aşk ile çırpınan evvelim! bizi bir sözcükte asılı bıraktın geçmişte kalan bir zamanız şimdi''
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,492 .. Sana söz hayat. Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip Büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim. Küçük İskender
.. Sana söz hayat. Bundan sonra kimseyi göz çukurlarıma ekip Büyümesi için gözyaşı dökmeyeceğim. Küçük İskender
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,493 Ben en iyi yüreksizleri tanırım çünkü en çok onlarla karşılaştım. Veya onların sayısı o kadar fazlaydı ki, mutlaka birazına çarpmak zorunda kaldım…
Ben en iyi yüreksizleri tanırım çünkü en çok onlarla karşılaştım. Veya onların sayısı o kadar fazlaydı ki, mutlaka birazına çarpmak zorunda kaldım…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,494 Ne zaman biri kalbimi kırsa, Dudaklarım küçük bir çocuğunki gibi büzüşüyor, Küskünlük akıtıyor heryere... ~Mustafa Ulusoy~
Ne zaman biri kalbimi kırsa, Dudaklarım küçük bir çocuğunki gibi büzüşüyor, Küskünlük akıtıyor heryere... ~Mustafa Ulusoy~
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 18 Şbt 2013 #4,495 Ne dünya malına kan nede gönül kır. Nefes ne zaman kesilir bilinmez. Nefesin kesildiğinde sevgiyle ansınlar seni.....
Ne dünya malına kan nede gönül kır. Nefes ne zaman kesilir bilinmez. Nefesin kesildiğinde sevgiyle ansınlar seni.....
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,496 "Keşke tanımasaydım" dediğim kiç kimse olmadı benim. "Keşke beni tanımasına izin vermeseydim" dediklerim oldu. ~Marquez~
"Keşke tanımasaydım" dediğim kiç kimse olmadı benim. "Keşke beni tanımasına izin vermeseydim" dediklerim oldu. ~Marquez~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,497 İmrendiği kadar imreniyorum el ele tutuşan sevgililere... Oysa yüreğime giydirdiğin yırtık bir SENİ SEVİYORUM bile yeterdi güldürmek için yüzümü! Bilemedin ki...
İmrendiği kadar imreniyorum el ele tutuşan sevgililere... Oysa yüreğime giydirdiğin yırtık bir SENİ SEVİYORUM bile yeterdi güldürmek için yüzümü! Bilemedin ki...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,498 İnsanı en çok kendi mevsimini terkeden "Sahte karlar" aldatır.. K.Tazeoğlu
Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Şbt 2013 #4,500 Seviyorsa ölümüne sevmiyorsa düğünüme gelir napalım