S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,511 Oysa ben hiç insan kaybetmedim... Sadece, zamanı geldiğinde vazgeçmeyi bildim, o kadar...
tatlı çiçek Üye 18 Şbt 2013 #4,512 Aşk diye bişey yaşıyorum.. Ne tek taraflı demeye dilim var, Ne de karşılıklı olduğuna ispatım…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,513 Hiçbir işi imkansız diyerek bırakma; Ertesi gün başkalarının o işi başarırken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.
Hiçbir işi imkansız diyerek bırakma; Ertesi gün başkalarının o işi başarırken çıkardığı gürültüyle uyanırsın.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,515 Nerde olsa bulurum bir lokma gülüş.. Aç,açıkta kalmam biliyorum.. Ama ben zaten acımdan değil, ..."Acın"dan ölüyorum..!!..
Nerde olsa bulurum bir lokma gülüş.. Aç,açıkta kalmam biliyorum.. Ama ben zaten acımdan değil, ..."Acın"dan ölüyorum..!!..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Şbt 2013 #4,516 'Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm...
'Huzur denilen o şeyin her santimine ihtiyacım var bu aralar. Bana biraz bahar gerekiyor. Çok üşüdüm...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,517 Bize diyorlar ; '' Bu Yollardan Geçtik ''.. Bilmiyorlar ki, Biz O Yollardan Vazgeçtik..!
tatlı çiçek Üye 18 Şbt 2013 #4,518 Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever. Özdemir Asaf
Aşk; görmekten çok özlemeyi sever, Dokunmaktan çok düşlemeyi.. Ve aşk öyle haindir ki; Nerde imkansız varsa gider onu sever. Özdemir Asaf
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,519 Susturdum Uğultularını Ayrılığın... Yutkundum Hıçkırıklarımı... Çektim Sineye Gözyaşlarımı.. Uyudum Sensizliğe.. Uyandım Yokluğuna... Taktım Koluma En Deli Acıları...
Susturdum Uğultularını Ayrılığın... Yutkundum Hıçkırıklarımı... Çektim Sineye Gözyaşlarımı.. Uyudum Sensizliğe.. Uyandım Yokluğuna... Taktım Koluma En Deli Acıları...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,520 "Aşık ol" dedi şeytan. "Aşk acıtır" dedim. "Aşk hayattır" diye fısıldadı kulağıma. "Aşk öldürür" dedim. "Aşk gerçektir" diye haykırdı. "Aşk yalanın ta kendisidir"diye yanıtladım. "Aşk mutluluktur mutlu olmaktır"dedi bu kez. Ve ben şeytana uydum...
"Aşık ol" dedi şeytan. "Aşk acıtır" dedim. "Aşk hayattır" diye fısıldadı kulağıma. "Aşk öldürür" dedim. "Aşk gerçektir" diye haykırdı. "Aşk yalanın ta kendisidir"diye yanıtladım. "Aşk mutluluktur mutlu olmaktır"dedi bu kez. Ve ben şeytana uydum...