S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,521 Hak yerini bulur HeLaL edilmemiş hak zaten haram olur Beddua etmem içimden geçen her ahh zaten sahibini bulur...
Hak yerini bulur HeLaL edilmemiş hak zaten haram olur Beddua etmem içimden geçen her ahh zaten sahibini bulur...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,522 Hiç olmayan sen'den çoktan vazgeçtim. Dilim sustu yüreğimde 'ah'ların kaldı! O çocuksu sevdandan geçtim! Aramızda ödenecek tek bir hesap kaldı... şimdi ben affetsem de Allah'a ne diyeceksin? Yüreğime bir 'ah' borcun var elbet bir gün ödeyeceksin..
Hiç olmayan sen'den çoktan vazgeçtim. Dilim sustu yüreğimde 'ah'ların kaldı! O çocuksu sevdandan geçtim! Aramızda ödenecek tek bir hesap kaldı... şimdi ben affetsem de Allah'a ne diyeceksin? Yüreğime bir 'ah' borcun var elbet bir gün ödeyeceksin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,523 "Daha çok değil...sadece ömür gitti ömrümden Asıl yorgunluğum değil bu...karanlığında kaybuldum ben" alıntı
"Daha çok değil...sadece ömür gitti ömrümden Asıl yorgunluğum değil bu...karanlığında kaybuldum ben" alıntı
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,524 Bir yanıma çaresizlik diğer yanımda yorgunluğum var. Bir yanımda yalnızlığım diğer yanımda geçmişime dargınlığım var…
Bir yanıma çaresizlik diğer yanımda yorgunluğum var. Bir yanımda yalnızlığım diğer yanımda geçmişime dargınlığım var…
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,525 ""Gönül Penceremi Açık Bıraktım Kimi Camını Kırdı Kimi Çerçevesini.....""
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,526 Aşkın kar zarar defteri yok... alacağın varsa yüreğine yazacaksın....
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,527 Gördüler ayrı-ayrı vardıkları yerde Sonsuza-dek sürecek yanlışlıklarını. Gördüler ayrı-ayrı kaldıkları yerde Ayrı-ayrı büyüyen yalnızlıklarını...
Gördüler ayrı-ayrı vardıkları yerde Sonsuza-dek sürecek yanlışlıklarını. Gördüler ayrı-ayrı kaldıkları yerde Ayrı-ayrı büyüyen yalnızlıklarını...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,528 İnsan Dünya gibidir; içinde yüzlerce fırtına kopar ama çoğunu sadece kendi bilir...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,529 Çok Güvenme Kendine Altını Çizebiliyorsam Bir Kelimenin üstünüde Çizerim..!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 18 Şbt 2013 #4,530 Her insan huzur verir. Kimileri gelince kimileri gidince...