Kitaplarda Altını Çizdiğimiz Cümleler

Abdullah Gürbüz - Güç sende

Aşk acısı çekmenin hiç aşık olmamaktan daha güzel bir duygu olduğunu öğren...

öğrendim mi acaba:)

Birkaç gün önce bir arkadaşımın hediye ettiği kitaptan altı çizilecek bir sözü ekliyorum. kitaba yeni başladım devamında neler var bilmiyorum çizgiler varsa ekliyecegim.

''Kimi insanın yüregi karanlık,kimininki aydınlıktır. Geceyle gündüz gibi!Dünyanın kötülüklerle dolu oldugunu düşünüp küsme, herkesin iyi olduğunu düşünüp hayal kırıklıgına ugrama''

Zülfü Livaneli*Serenad

Elif Şafağın İskender kitabını okumadım. Elif Şafaktan birtek Aşk kitabını okumuştum. Altı çizilileri eklersen belki kitabı okumaya karar veririm. Elif Şafak agır geliyor bana çünkü. Aşk kitabı ayrı ama.

Evet biraz ağır çok karakterden karaktere atlamış kitapta o yüzden biraz karmaşık yavaş gidiyorum ..Kitabı almamın sebebi ise kitaptan alıntı şu sözler ..

İnsanın canı kadar sevdiği birini oyuna getirebileceği aklının ucundan dahi geçmemişti. O güne dek bilmezdi, birine bütün kalbinle muhabbet besleyip yine de onu incitmek istemenin mümkün olabileceğini.

Evet biraz ağır çok karakterden karaktere atlamış kitapta o yüzden biraz karmaşık yavaş gidiyorum ..Kitabı almamın sebebi ise kitaptan alıntı şu sözler ..

İnsanın canı kadar sevdiği birini oyuna getirebileceği aklının ucundan dahi geçmemişti. O güne dek bilmezdi, birine bütün kalbinle muhabbet besleyip yine de onu incitmek istemenin mümkün olabileceğini.

Him bu kitabı okumalıyım sanırım bende. :)

Hedef Sahiplerinin en büyük düşmanı kuşkudur. Onları hedeflerine giden yolda önce yavaşlatır, sonra durdurur, sonra da geriletir.

Kayıp Gül 2 (Ölümsüz Kalp) - Serdar Özkan

Kuvvetli Kimse, Hiç Kimsenin Yenemediği Kişi değil, her yenilişinde tekrar ayağa kalkabilendir..

"Gerçek huzur zorluk ve sıkıntı yaşamamak değildir; Bilakis, gerçek huzur, asil bir amaç uğruna zorluk ve sıkıntılara göğüs germektir."

Evrende ne varsa, dışarıda değil, sende.
Her ne arayacaksan, ara onu kendinde (MEVLANA)

Geri