Merhaba Benim Aziz Dostum . .
Ne Zamandır Seninle Birleşmeyi Düşünüyordum . Nasip Bugüneymiş .
Sahi Artık Sırlarımı , Hüzünlerimi , Sevinçlerimi Seninle Paylaşacağım Değil mi ?
Özlemlerimi Dile Getireceğim Sana . Yaşanmışlıklardan Bahsedeceğim . . Yaşanmışlıklardan ve Yaşayamamış Olduklarımdan . . Yeri Gelecek Sinirli Anımda Üç Beş Kelime İle Kalbini Kıracağım . Ama Sen Bana Kırılma Olur mu ? Bakma Deli Dolu Olduğuma . Sinirlenirim Ama Gerçekten Kimseyi İncitmek İstemem . . .
Sözlerimi Bitirmeden Aklıma Gelen Bir Sözden Bahsedeceğim :
-
İmtihân Dediğin,
Kağıt Kâlem İle Olmaz Kurbanım .
Kul, Kul İle Sınanır . . ( Serdar TUNCER )
Rabb'im Kaldıramayacağımız İmtihanlara Tabi Tutmaz Bizi İnşâAllah . .
Ve Yine Rabbi'im İmtihanlarımızdan Alnımızın Akı İle , Kul Olarak Çıkabilmemizi Nasip Eder İnşâAllah . .
Sahi . .
Güzel Günler mi ? Acı mı ? Sevinç mi ? Yarın Hangisi Bekliyor Bizi ? Yaşamadan Bilemeyiz .
İmtihandayız Dostum . . Yarın Ola , Hayr Ola . .
Ne Zamandır Seninle Birleşmeyi Düşünüyordum . Nasip Bugüneymiş .
Sahi Artık Sırlarımı , Hüzünlerimi , Sevinçlerimi Seninle Paylaşacağım Değil mi ?
Özlemlerimi Dile Getireceğim Sana . Yaşanmışlıklardan Bahsedeceğim . . Yaşanmışlıklardan ve Yaşayamamış Olduklarımdan . . Yeri Gelecek Sinirli Anımda Üç Beş Kelime İle Kalbini Kıracağım . Ama Sen Bana Kırılma Olur mu ? Bakma Deli Dolu Olduğuma . Sinirlenirim Ama Gerçekten Kimseyi İncitmek İstemem . . .
Sözlerimi Bitirmeden Aklıma Gelen Bir Sözden Bahsedeceğim :
-
İmtihân Dediğin,
Kağıt Kâlem İle Olmaz Kurbanım .
Kul, Kul İle Sınanır . . ( Serdar TUNCER )
Rabb'im Kaldıramayacağımız İmtihanlara Tabi Tutmaz Bizi İnşâAllah . .
Ve Yine Rabbi'im İmtihanlarımızdan Alnımızın Akı İle , Kul Olarak Çıkabilmemizi Nasip Eder İnşâAllah . .
Sahi . .
Güzel Günler mi ? Acı mı ? Sevinç mi ? Yarın Hangisi Bekliyor Bizi ? Yaşamadan Bilemeyiz .
İmtihandayız Dostum . . Yarın Ola , Hayr Ola . .
Son düzenleme: