Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 5 Şbt 2015 #152 Ve Sen; Elleri mi açtığım da yaradanıma, Dilimde ki Duasın.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Mrt 2015 #154 Hiç Sarılmadığın Birinin Kokusunu Özlüyorsun Değil mi ? Biliyorum . Bende .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 3 Mrt 2015 #155 Benden Uzak Yanın Bile , Dünya'nın En Güzel Şiirlerini Yazdırırken Bana , İster İstemez Korkuyor İnsan Kavuşamamaktan . . " Kavuşamamaktan " Derken Bile , Nefesimin Kesilmesine Engel Olamıyorum ; - Tekliyor Kalbim . .
Benden Uzak Yanın Bile , Dünya'nın En Güzel Şiirlerini Yazdırırken Bana , İster İstemez Korkuyor İnsan Kavuşamamaktan . . " Kavuşamamaktan " Derken Bile , Nefesimin Kesilmesine Engel Olamıyorum ; - Tekliyor Kalbim . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 9 Mys 2015 #157 " Madem Kadınlar Aşkı Daha İyi Biliyorlar , Neden Şiir Yazmıyorlar " Dedi Sığır Adam. Kadın Döndü Ve Dedi Ki ; - Derman Mı Bıraktınız Kalem Tutacak Kadar ?
" Madem Kadınlar Aşkı Daha İyi Biliyorlar , Neden Şiir Yazmıyorlar " Dedi Sığır Adam. Kadın Döndü Ve Dedi Ki ; - Derman Mı Bıraktınız Kalem Tutacak Kadar ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 9 Mys 2015 #158 Ah Balım ya . . Üç Günlük Ömrüm Olsa , Kesin Üçüncü Gün Benim Haberim Olur . . Bana Şanssızlıktan Bahsetme İstersen .
Ah Balım ya . . Üç Günlük Ömrüm Olsa , Kesin Üçüncü Gün Benim Haberim Olur . . Bana Şanssızlıktan Bahsetme İstersen .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 9 Mys 2015 #159 Bırak Sen Gemiyi , Limanı . . Biz O Şehri Komple Yaktık Azizim !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 13 Mys 2015 #160 Ve Sen Bayım , Karşındaki "Kötüyüm" Dediğinde Kalbin Sızlayacak Kadar Sevdin mi Birini ?