rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #23 LâL dediki: Neredeyse Karanlıkta Fark Etmeyip Üzerine Basacaktım Hayvancağızın Yerken Dikkat Et Canım Dikenleri Batmasın : )) Genişletmek için tıklayın... tmm bitanem
LâL dediki: Neredeyse Karanlıkta Fark Etmeyip Üzerine Basacaktım Hayvancağızın Yerken Dikkat Et Canım Dikenleri Batmasın : )) Genişletmek için tıklayın... tmm bitanem
rüyam_gs ♕ DUM'AN ♕ 1 Ags 2014 #24 LâL dediki: Ay Dede'yi Gördüm Genişletmek için tıklayın... ay dedeye selam söyle
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Ags 2014 #26 rüyam_gs dediki: ay dedeye selam söyle Genişletmek için tıklayın... Aleyküm Selam , Aleyküm Selam : )) BenQ dediki: Cok guzel gorunuyor hepsi, sansli bir yerde yasiyosun Genişletmek için tıklayın... Ankara'da Yaşıyorum Ama Aslen Konya'lıyım . Resimlerdeki Yerlerde Babaannemin Bahçesi
rüyam_gs dediki: ay dedeye selam söyle Genişletmek için tıklayın... Aleyküm Selam , Aleyküm Selam : )) BenQ dediki: Cok guzel gorunuyor hepsi, sansli bir yerde yasiyosun Genişletmek için tıklayın... Ankara'da Yaşıyorum Ama Aslen Konya'lıyım . Resimlerdeki Yerlerde Babaannemin Bahçesi
P Papatya V.I.P V.I.P 1 Ags 2014 #29 Ne kadar güzelmiş bu... Anlayana pek çok şey anlatıyor şu haliyle aslında... Keşke böyle tertemiz kalabilsek...
Ne kadar güzelmiş bu... Anlayana pek çok şey anlatıyor şu haliyle aslında... Keşke böyle tertemiz kalabilsek...
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Ags 2014 #30 Papatya dediki: Ne kadar güzelmiş bu... Anlayana pek çok şey anlatıyor şu haliyle aslında... Keşke böyle tertemiz kalabilsek... Genişletmek için tıklayın... Keşke Canım Keşke . . Ama Malesef Ne Bu Gül Gibi Açılmamış Kalabiliyoruz Ne de Saf ve Temiz . . .
Papatya dediki: Ne kadar güzelmiş bu... Anlayana pek çok şey anlatıyor şu haliyle aslında... Keşke böyle tertemiz kalabilsek... Genişletmek için tıklayın... Keşke Canım Keşke . . Ama Malesef Ne Bu Gül Gibi Açılmamış Kalabiliyoruz Ne de Saf ve Temiz . . .