Beyfendi Kaf Kef Özel üye 26 Mys 2015 #31 önceden biraz agresif bilirdim şimdi ise sempatik mütevazi cana yakın. )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Mys 2015 #32 Beyfendi dediki: önceden biraz agresif bilirdim şimdi ise sempatik mütevazi cana yakın. ) Genişletmek için tıklayın... Agresif ? Cidden mi ?
Beyfendi dediki: önceden biraz agresif bilirdim şimdi ise sempatik mütevazi cana yakın. ) Genişletmek için tıklayın... Agresif ? Cidden mi ?
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 26 Mys 2015 #33 LâL dediki: Agresif ? Cidden mi ? Genişletmek için tıklayın... Evet ya İlktten öyle sanardım
L LâL ღ GALATASARAY ღ 26 Mys 2015 #34 Beyfendi dediki: Evet ya İlktten öyle sanardım Genişletmek için tıklayın... Ah Pekala Hatırladım Şimdi Kusura Bakma Birden Öyle Bir Soruda Nasıl Tepki Vereceğimi Bilemedim Umarım Şimdi Görüşün Değişmiştir )
Beyfendi dediki: Evet ya İlktten öyle sanardım Genişletmek için tıklayın... Ah Pekala Hatırladım Şimdi Kusura Bakma Birden Öyle Bir Soruda Nasıl Tepki Vereceğimi Bilemedim Umarım Şimdi Görüşün Değişmiştir )
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 27 Mys 2015 #35 LâL dediki: Ah Pekala Hatırladım Şimdi Kusura Bakma Birden Öyle Bir Soruda Nasıl Tepki Vereceğimi Bilemedim Umarım Şimdi Görüşün Değişmiştir ) Genişletmek için tıklayın... Yok sıkıntı yok herşey yolunda )
LâL dediki: Ah Pekala Hatırladım Şimdi Kusura Bakma Birden Öyle Bir Soruda Nasıl Tepki Vereceğimi Bilemedim Umarım Şimdi Görüşün Değişmiştir ) Genişletmek için tıklayın... Yok sıkıntı yok herşey yolunda )
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Mys 2015 #36 Beyfendi dediki: Yok sıkıntı yok herşey yolunda ) Genişletmek için tıklayın... Anlaştık O Zaman )
Kin tutmaz Uzman 27 Mys 2015 #37 Pek tanımıyorum.. ama sıcak, samimi ve dobra bir inasana benziyor. ilerde tanıdıkça geniş bir yorum yaparım..
Pek tanımıyorum.. ama sıcak, samimi ve dobra bir inasana benziyor. ilerde tanıdıkça geniş bir yorum yaparım..
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Mys 2015 #38 Kin tutmaz dediki: Pek tanımıyorum.. ama sıcak, samimi ve dobra bir inasana benziyor. ilerde tanıdıkça geniş bir yorum yaparım.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Tanıdıkça Bekliyorum O Zaman
Kin tutmaz dediki: Pek tanımıyorum.. ama sıcak, samimi ve dobra bir inasana benziyor. ilerde tanıdıkça geniş bir yorum yaparım.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkür Ederim Tanıdıkça Bekliyorum O Zaman
OBir MEB Özel üye 27 Mys 2015 #40 İleriki günlerde daha iyi bileceğimi tahmin ettiğim biri. Sıcakkanlı ve oyunsever biri gördüğüm kadarıyla.
İleriki günlerde daha iyi bileceğimi tahmin ettiğim biri. Sıcakkanlı ve oyunsever biri gördüğüm kadarıyla.