L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #141 'Bana, Geleceğin Saati Söyle : Tarihi Bilmesem De Olur, Beklerim.'' - Emre Gökçe -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #142 'Bana, Geleceğin Saati Söyle : Tarihi Bilmesem De Olur, Beklerim.'' - Emre Gökçe -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #143 "Çünkü Ne Kadar Mutlu Ettiysek, O Kadar Yalnız Kaldık." Cemal Süreya -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #144 Dedim Ya Oturuyorum Öylece. İyi Ki Etrafımda Kalbimi Tanıyanlar Yok . . [ Cahit Zarifoğlu ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #145 Günlerce Konuşmaz, Yazmaz, Aramaz, Sormaz . Sonra Gelir Bir "Merhaba" Der, Yine O Kazanır. [ Cemal Süreya ]
Günlerce Konuşmaz, Yazmaz, Aramaz, Sormaz . Sonra Gelir Bir "Merhaba" Der, Yine O Kazanır. [ Cemal Süreya ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 31 Tem 2014 #146 Günlerce Konuşmaz, Yazmaz, Aramaz, Sormaz . Sonra Gelir Bir "Merhaba" Der, Yine O Kazanır. [ Cemal Süreya ]
Günlerce Konuşmaz, Yazmaz, Aramaz, Sormaz . Sonra Gelir Bir "Merhaba" Der, Yine O Kazanır. [ Cemal Süreya ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Ags 2014 #149 Sonra Akşam Oldu Yattık . Geceyi Dinledim ; Korkunç Bir Yalnızlıktı . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Ags 2014 #150 Herkesin Bi Derdi Var . . Kiminin Ekmeği Bayat ; - Kiminin Pırlantası Ufak !