L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #1 Forumda Bir Kaç Kişide Rastladım Böyle Konuya . " Bende Kendi Konumu Oluşturayım " Dedim Umarım Beğenip Takipte Kalırsınız Son düzenleme: 5 Mys 2014
Forumda Bir Kaç Kişide Rastladım Böyle Konuya . " Bende Kendi Konumu Oluşturayım " Dedim Umarım Beğenip Takipte Kalırsınız
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #3 Çığlığımı Duyuyor musun ? Cânım'dan Cân'Gidiyor . Bir İnşirâh Mühürleyip Dilime ; - Susuyorum . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #4 & Nasıl Ki ; Kuran'ı Kerim'e Abdestsiz Dokunamıyorsan , Sevdiğine De Nikahsız Dokunmayacaksın Kardeşim . .
& Nasıl Ki ; Kuran'ı Kerim'e Abdestsiz Dokunamıyorsan , Sevdiğine De Nikahsız Dokunmayacaksın Kardeşim . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #5 Noktadan Sonra Bitmeyen Yazılar , Tamam'dan Sonra Bitmeyen Konuşmalar , "Geçti Artık " Dedikten Sonra Geçmeyen Acılar Var . . "
Noktadan Sonra Bitmeyen Yazılar , Tamam'dan Sonra Bitmeyen Konuşmalar , "Geçti Artık " Dedikten Sonra Geçmeyen Acılar Var . . "
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #6 Ey Kalem ! Aşkı Elife Yaz ! Kaderin Her Sayfasında Dik Dursun ! . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #7 Hangi Acı’nın İzi Kalmadı ki ; Yüreğimizde ! ” A L L A H ” Hatırı İçin Sabır " Dedim Sessizce…
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 5 Mys 2014 #8 Hayırlı olsun sayfan Günlük tarzı bir şeyde bekleriz senden
L LâL ღ GALATASARAY ღ 5 Mys 2014 #9 Sentinus dediki: Hayırlı olsun sayfan Günlük tarzı bir şeyde bekleriz senden Genişletmek için tıklayın... Şu Sıralar Çok Yoğunum Asistanımdan Randevu Alın Lütfen Şaka Bir Yana Bi Kaç Güne Kadar Ona'da Girişeceğim
Sentinus dediki: Hayırlı olsun sayfan Günlük tarzı bir şeyde bekleriz senden Genişletmek için tıklayın... Şu Sıralar Çok Yoğunum Asistanımdan Randevu Alın Lütfen Şaka Bir Yana Bi Kaç Güne Kadar Ona'da Girişeceğim
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 5 Mys 2014 #10 LâL dediki: Şu Sıralar Çok Yoğunum Asistanımdan Randevu Alın Lütfen Şaka Bir Yana Bi Kaç Güne Kadar Ona'da Girişeceğim Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım
LâL dediki: Şu Sıralar Çok Yoğunum Asistanımdan Randevu Alın Lütfen Şaka Bir Yana Bi Kaç Güne Kadar Ona'da Girişeceğim Genişletmek için tıklayın... Hadi bakalım