L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #21 Cennete Gitmek İsteyenlerin ; - Cehenneme Çevirdiği Bir Dünya'dayız . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #22 Yetiş Ya Mus'ab ! Ardından Mendil Sallayan Kızlara ; - Nasıl BAKMADIĞINI Anlat . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #23 Benim Avuç İçimde Biriktirdiğim Dualarım ; - Senin “ Ol ” Emrine Âmade Allah’ım . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #24 Kur’an’ı Güzel Okuyanlara Özendiğim Kadar Hiç Kimseye Özenmiyorum .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 18 Mys 2014 #25 Hani Acılar Büyütürdü İnsanı ! Ne Kadar Kısa Kalıyor Kollarım ; - Mutluluğa Yetişemiyorum . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Mys 2014 #27 Bir Çocuk Çıkıp ; - Benim Babam Sen Isın Diye , Benim Yüreğimi Yaktı " Dese , Kendimi Asla Affetmem . .
Bir Çocuk Çıkıp ; - Benim Babam Sen Isın Diye , Benim Yüreğimi Yaktı " Dese , Kendimi Asla Affetmem . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 19 Mys 2014 #28 301 İşçi Hayatını Kaybetti " Diyorum , " Başbakan İstifa " Diyor . 301 İşçi Hayatını Kaybetti " Diyorum , " Sen X Partilisin " Diyor . - 301 İŞÇİ SEN SICAK BİR YUVADA UYU DİYE SONSUZ UYKUYA DALDI LAN . . !
301 İşçi Hayatını Kaybetti " Diyorum , " Başbakan İstifa " Diyor . 301 İşçi Hayatını Kaybetti " Diyorum , " Sen X Partilisin " Diyor . - 301 İŞÇİ SEN SICAK BİR YUVADA UYU DİYE SONSUZ UYKUYA DALDI LAN . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Mys 2014 #30 Sen Gelmesen de Ben Beklerim. Ne Olacak Sanki ? - Cebimden Mi Gidiyor “ Canım'dan ” Gidiyor . .