L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Mys 2014 #32 - Hadsizliğimi Bağışla ; " Özlüyorum " ___________________// Ciğerlerimde Tütüyorsun . . !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 28 Mys 2014 #33 Gözyaşın Yanağından Aşağı Süzülüp Akıyorsa Büyük Bi Nimet. Bir de Gözyaşını Yüreğine Akıtanlar Var. O Damlalar Hâr Olur Yakar İçini . . .
Gözyaşın Yanağından Aşağı Süzülüp Akıyorsa Büyük Bi Nimet. Bir de Gözyaşını Yüreğine Akıtanlar Var. O Damlalar Hâr Olur Yakar İçini . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 29 Mys 2014 #34 Artık Dediklerine Kanmam , Payıma Düşenleri İstifledim . Güvenmeye Meyilli miyim ? ; - Sanmam . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Hzr 2014 #38 & Sizi Sakladığım Yerde Unuttum. Bağışlayın. Kalbime Diyorum, En Son Oraya Koymamış Mıydım Sizi ? Bir Sızı . Şuramda . . Yüzünüzü Yanlış Hatırlıyor Olmalıyım. Gözlerinizin Bitip de Aşkın Başladığı Yeri . . - Ben Sizi Bir Vakitler Çok Sevmiş Olabilir Miyim ? Bakınız Bundan da Eminim. Anımsıyor Musunuz Sizde ? Nasıldı ?.. Bir Varmıııış , Bir Yokmuuuş . . Ben Sizi Evvel Zaman İçinde Sevdiydim . Sanki Kaf Dağının Ardındaydınız . Kırk Gün Kırk Gece . . - Sahi Ben Sizi Çok Sevmiş Miydim ? Hafızam Günden Güne Zayıflıyor . Pardon ; - İsminiz ?
& Sizi Sakladığım Yerde Unuttum. Bağışlayın. Kalbime Diyorum, En Son Oraya Koymamış Mıydım Sizi ? Bir Sızı . Şuramda . . Yüzünüzü Yanlış Hatırlıyor Olmalıyım. Gözlerinizin Bitip de Aşkın Başladığı Yeri . . - Ben Sizi Bir Vakitler Çok Sevmiş Olabilir Miyim ? Bakınız Bundan da Eminim. Anımsıyor Musunuz Sizde ? Nasıldı ?.. Bir Varmıııış , Bir Yokmuuuş . . Ben Sizi Evvel Zaman İçinde Sevdiydim . Sanki Kaf Dağının Ardındaydınız . Kırk Gün Kırk Gece . . - Sahi Ben Sizi Çok Sevmiş Miydim ? Hafızam Günden Güne Zayıflıyor . Pardon ; - İsminiz ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 1 Hzr 2014 #40 Merhaba Sevdiğim, Birkaç Sorum Olacak Sana. Aranız Nasıl Onunla ? Umarım Üzmüyordur Seni. Sahi Nasıl Biri ? Geceleri Benim Gibi Erkenden Uyumuyordur Umarım. Artık Bende Erken Uyumayı Bırak,Hiç Uyuyamıyorum Ya. Hadi Bunlar Neyse de ; Seni Sevdiğini Benim Kadar Güzel Söyleyebiliyor mu ? Ya Gözleri ? Benimki Gibi Boncuk Boncuk mu ? Sen Böyle Severdin Beni,Boncuk Gözlüm Derdin. Gözlerine Kurban Olduğum . .Elleri Sıcak mı Peki ? Senin Ellerin Soğuk Olur,Isıtabiliyor mu Bari ? Ben Ömrüm Derdim Sana. Peki Ya O Ne Diye Hitap Ediyor Lanet Olası Diliyle ?Biraz Daha Yazarsam,Kıracağım Seni. Küfredeceğim Onun Soyuna,Sopuna ! Sana Söz Verdim Ama ; Şu Küfürden Vazgeçemiyorum Bir Türlü. Birde Sigaradan. Gittin Ya ; Bir O Kaldı Yoldaş Olacak Bana. Yazamıyorum Daha Fazla. Burnum Sızlamaya Başladı,Yine Ağlayacağım Sanırım. Öperim Gözlerinden. Allah'a Emanet. . Ona YÂR Bana YÂRA Oldun . .
Merhaba Sevdiğim, Birkaç Sorum Olacak Sana. Aranız Nasıl Onunla ? Umarım Üzmüyordur Seni. Sahi Nasıl Biri ? Geceleri Benim Gibi Erkenden Uyumuyordur Umarım. Artık Bende Erken Uyumayı Bırak,Hiç Uyuyamıyorum Ya. Hadi Bunlar Neyse de ; Seni Sevdiğini Benim Kadar Güzel Söyleyebiliyor mu ? Ya Gözleri ? Benimki Gibi Boncuk Boncuk mu ? Sen Böyle Severdin Beni,Boncuk Gözlüm Derdin. Gözlerine Kurban Olduğum . .Elleri Sıcak mı Peki ? Senin Ellerin Soğuk Olur,Isıtabiliyor mu Bari ? Ben Ömrüm Derdim Sana. Peki Ya O Ne Diye Hitap Ediyor Lanet Olası Diliyle ?Biraz Daha Yazarsam,Kıracağım Seni. Küfredeceğim Onun Soyuna,Sopuna ! Sana Söz Verdim Ama ; Şu Küfürden Vazgeçemiyorum Bir Türlü. Birde Sigaradan. Gittin Ya ; Bir O Kaldı Yoldaş Olacak Bana. Yazamıyorum Daha Fazla. Burnum Sızlamaya Başladı,Yine Ağlayacağım Sanırım. Öperim Gözlerinden. Allah'a Emanet. . Ona YÂR Bana YÂRA Oldun . .