L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #111 Sorsan Herkes Müslüman ; - Ne Şükür Var , Ne Namaz . . . [ Üstâd / Necip Fazıl KISAKÜREK ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #112 Sorsan Herkes Müslüman ; - Ne Şükür Var , Ne Namaz . . . [ Üstâd / Necip Fazıl KISAKÜREK ]
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #113 Sigara Haram mı Helal mi Diyene Kadar ; - Öldürülen İnsanları Kıl Kıpırdatmadan İzlemek Günah Mı Onu Düşünün .
Sigara Haram mı Helal mi Diyene Kadar ; - Öldürülen İnsanları Kıl Kıpırdatmadan İzlemek Günah Mı Onu Düşünün .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #114 Başka Ten'e Değerse Tenim , " ALLAH " Canımı Alsın ! Diyen Adam ; - Yataklarda Aradığın Aşkla mı Nefes Alıyorsun ?
Başka Ten'e Değerse Tenim , " ALLAH " Canımı Alsın ! Diyen Adam ; - Yataklarda Aradığın Aşkla mı Nefes Alıyorsun ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #115 Babannem Hep Derdi " Acı İştahı Acar " Diye . Harbiden De Öyleymiş ; - İnsan Acı Çektikçe Daha Çok İstermiş . . .
Babannem Hep Derdi " Acı İştahı Acar " Diye . Harbiden De Öyleymiş ; - İnsan Acı Çektikçe Daha Çok İstermiş . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #116 Diyeceğim O Ki ; Başucunda Resmin Değil De ; - Kur’an Olan Bir Kadını Sever Misin ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #117 Ben , Yarım Aklımla Ben , Fark Etmedim , Sesinde BİZ Yoktuk . . Ben , Yarım Aklımla Ben , Sandım ki Güzel Biter , Gerçekse Eğer . .
Ben , Yarım Aklımla Ben , Fark Etmedim , Sesinde BİZ Yoktuk . . Ben , Yarım Aklımla Ben , Sandım ki Güzel Biter , Gerçekse Eğer . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #118 Git . . Tutamam Zaten . Dağ Gibi Dursam Kendine Bir Tünel Kazarsın . Git . . Bana Benzeyen Ya da Benzemeyen , Birini Belkide Çok Seversin . . .
Git . . Tutamam Zaten . Dağ Gibi Dursam Kendine Bir Tünel Kazarsın . Git . . Bana Benzeyen Ya da Benzemeyen , Birini Belkide Çok Seversin . . .
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #119 Ne Zaman Gönlümdeki Aşktan Konuşsam , - Gem Vuruyorsun Çocuksu Hevesime !
L LâL ღ GALATASARAY ღ 27 Tem 2014 #120 Seni Sevdim Desem , Belki Kızarsın . Ondandır Karşında , Dilsiz ( Lâl ) Gibiyim .