Kaynak ikonu

Okul Kütüphane (Eğitim - Kurumlar) 1.1

İndirmek için giriş yapınız
Kaspersy son versiyonu programda trojan olduğunu söylüyordu. Program tekrar düzenlenerek yeni kurulum hazırlandı. Artık güvenle indirebilirsiniz.
düzeltilmiş halini nerden indireceğiz acaba? Eğer ilk sayfadakini güncelediyseniz tekrar bir tarama yapılsa iyi olur. çünkü hala trojan olarak görünüyor.

Şimdi tekrar indirip, kurulumu ve kurduktan sonra f*ull virüs taramasına tabii tuttum herhangi bir uyarı yok. Biri daha teyit edebilirse programı tamamen yayından kaldırabiliriz.

Yorumsuz hocam programınız çok güzel, elinize sağlık. programı hemen kurup öğrenci kayıtlarını yaptım fakat kitap kaydetme kısmına geldiğimde raf kodu kısmınının onlu dewey sistemine göre olmadığını gördük. Biz kütüphanemizdeki kitapları bu kod sistemine göre düzenleyip etiketlemiştik. Bu konuda bize yardımcı olabilirmisiniz. raf kodu kısmını
_ _ _ / _ _ /_ _ _ şeklinde veya o hücrenin özelliğini serbest sayı girilecek şekilde değiştirebilirmisiniz.
Şimdiden çok teşekkürler, iyi çalışmalar...

Hocam tükm kitap alış-verişleri bu koda göre düzenledindiğinden bir standartı olması gerekiyor maalesef. Dewey sistemi ile ilgili daha önce de birşeyler söylenmişti ancak ben kütüphane işleyişini tam olarak bilemiyorum. Okulumuz kütüphanesinin işleyişi doğrultusunda (aldığım bilgilerle) programı kodlamıştım.

Konu (dewey) ile ilgili olarak detaylı bir açıklama gelirse ancak Haziran aynıda programı tekrar kodlayabilirim.

Hocam ilginizden dolayı çok teşekkürler öncelikle. Bizim idareciler sizin programı çok beğendikleri için ve bize çok uyduğu için bu programı biran önce kullanmak istiyoruz. Öğrenci kayıtlarını yaptık ama kitap kayıtları dediğimiz problemden dolayı olmadı. bizim istediğimiz sadece _ _ _ /_ _ _ şeklinde olan alan raf kodu kısmını _ _ _ / _ _ _ /_ _ _ şeklinde değiştirmeniz. Bunun için programınıza destek olmak açısından okulumuz adına bir miktar para desteğinde de bulunabiliriz. Eğer işim çok yapamam diyorsanız da sizden ricam programın kodlarını paylaşırsanız biz kendimiz birşeyler yapmaya çalışırız. İlginize teşekkürler, iyi çalışmalar...

Hocam inanın vakit bulamadığımdan kaynaklanıyor. Düzenlemeyi daha erken zamana almaya çalışırım. Bedava sunduğum programda köklü bir değişiklik olmadığı sürece ücret konusuna girmeye gerek yok. Siz dewey sistemi ile ilgili detaylı bilgiyi buraya ekleyin veya cerezforum[at]hotmail.com adresine gönderin. Yakın zamanda bakmaya çalışayım.

Programın kurulu olduğu dizindeki Data.mdb dosyasını açarak girebilirsiniz. Ancak bu yöntemi hiç tavsiye etmiyorum, veritabanı tablo yapısına uygun girmelisiniz verileri. Hata yaparsanız program çalışmayacaktır. (DB password: kutuphane10)

pardon azönce yarım kaldı!
mümkünse girişlerde karkter sınırlandırılması olmasa yada daha da fazla olsa bizimde işimizi görecek! bunun için neler yapabiliriz! birde birden fazla yetkili atması yapmak istersek ne yapmamız gerekiyor?
stajımın yanacak! bu konuda yardımcı olursananız çok sevinirim!

Kitap adı için 100 karakter ayrıldı diye hatırlıyodum ancak 50 karakter sınırı varmış. Doğrusu bu alandaki değişiklik birçok alanda da değişiklik yapmayı gerektireceği için şimdilik düşünmüyorum. 50 karakter kitap adı için yeterli olsa gerek.

Maalesef karakter giriş sayısını değiştiremezsiniz.

Geri