• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Oto Servis Programı 1.0

İndirmek için giriş yapınız
Hocam ilettiğiniz veritabanında bir hata yok çalışıyor. Sadece ismini değiştirin.

Gönderdiğiniz dosyanın adı: Data(1).dat ya da uzantılar açık değilse sizde Data(1) şeklinde görünür.

Programı kapatıp ismini değiştirin. Data.dat ya da Data şeklinde olmalı.

tamam program açılıyor ama yakalaşık olarak 1250 mb olan dosya 724 kb olarak açılıyor benim burda yakiaşık olarak 2 aylık bir veriyi bulamıyorum en son ki kayıt 23 06 2011 olması gereken yere en son 2 hariç 16 04 2011 tarihine kadar açıyor ondan sonraki kayıtlar yok yakşalık olarak ben en son olarak 15 gün önce yedek aldım buna ragmen bile yedekleri açarken en son gün olarak kaıtlar yok bu onuda nasıl bir yoş izleyecegim vayahutta eger iletişim numarası verirseniz sizle bir bir olarak konuşmak isterim tabiki sizce bir sıkıntı problem olmazsa
dediğinizi yaptım ama programı onar dediğimde hata veiyor benim asıl sorunumda sen son veilere ulaşamıyorum 16 04 ten sonra olan veriler yok
veri tabano onat diyorum işlem öncesi 1.22 olan veri tabanı işlem sonra 724 kb düşüyor

Hocam yedeği ne zaman almışsanız veritabanının birabir kopyasını yedekler program. Bana gönderdiğiniz veritabanı tablosunda (son ver igişi ne zaman incelemedim) herhangibir sorun yok. Çalışması gerekdiği gibi çalışıyor. Muhtemelen daha eski veriyabanı yedeğini yüklediniz çünkü başka türlüsü imkansız.

Veritabanı oranırımın amacı sülme/ekleme sırasına oluşan boş alanları veritabanından kaldırmaktır. Bunu veriler zarar vermesi düşünülemez. Zaten çok silme ve ekleme yapıyorsanız belirli aralıklarla bu işlem programın daha hızlı çalışması için gerekli olur.

Tamam program çalışıyor ama benim yaklaşık olarak 2 aylık bir veri kaybı var ben bunlara nasıl ulaşabilirim bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ben günlük olarak kayıt yapıyorum buna baglı olarak son 2 aylık bi kayıt gözükmüyo sistemde yani en son ki kayıt geçen hafta çarşamba olması gereken yere en son ki kayıt 16 04 2011 gözüküyor EGER UZAKTAN BİR BAGLANTI KURUP YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM..

Programı grip önce yedekliyorum ve daha sonra vt onar diyorum ve onarım yaptıgı zaman 1256 olan dosya boyutu 724 kb düşüyor NEDENİ NE OLABİLİR ACABA
PROGRAMI KALDIRIP TEKRAR KURUYORUM AMA AYNI HATA DEVAM EDİYOR

Arkadaşım Sana ancak Yorumsuz yani forumumuzun Administratorü yardımcı olabilir.Şuan forumda online değil.Mesajını farkederse mutlaka cevap verecektir.

Geri