• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Oto Servis Programı 1.0

İndirmek için giriş yapınız
Sorun geçici arkadaşlar. Akşam saatlerinden itibaren indirebilirsiniz. Program diğer sitemizin bulunduğu sunucuda ve bugün itibari ile kebirhost sunucularında bakım var. Akşam saatlerinden itibaren düzelecek.

selam ben bu programı kullanıyorum ve çok faydalı gerçekten teşekkür ederim ama benim bir sorunum var veri onarma
işlemi yapamıyorum neden bana verdiği hata ( cannot perform this operation on closed dataset ) neden olabilir bu bana
yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim...

Selam
bende oto servis programı kullanıcısıyım çok uzun bi zaman olmadı ama şu anda da program bir hata veriyor ( cannot perform this operation on a closed dataset ) bu hatadan dolayı yedeklerin belli bir kısmına ulaşamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Hocam yedeğiniz varsa programın kurulu olduğu dizine kopyalayın. Değilse muhtemelen tam kayıt esnasında elektrik kesintisine maruz kalmışsınız demektir. İsterseniz veritabanını zipleyip cerezforum[at]h.... adresine iletin yarın öğleden sonra bakarım.

Geri