• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA
Kaynak ikonu

Oto Servis Programı 1.0

İndirmek için giriş yapınız
programı bende kullandım hatta ben rica etmiştim :D bir kullanıcı olarak yardım isterseniz yardım etmek isterim yorumsuz ile görüsmek isterseniz size mail adresini verdi ve forumdanda takip edebilirsiniz

sorunumu az da olsa anlamış olabilirsiniz bana yardımcı olursanız sevinirim yedeklerimde bir sorun yaşıyorum 1256 mb olan yedek dosyası 724 kb olarak açılıyor ondan sonrası açılmıyor nasıl bir yol izlemem gerek bilgi verirseniz sevinirim
sizleride bu kadar sık rahatsız ediyorum kusura bkayın ama benimde 6 günden beri çok zor durumdayım müşterilerimin yedeklerini almam lazım ondan dolayı bu kadar acele ve sabırsız oluyorum..

sizi çok iyi anlıyorum ama bende kullanıyorum böyle bir sorun çıkmadı bende :( ben günlük yedek almayı her zaman öneriyorum işyeri verilerini hem pc deki d klasörüne hem flash diske hemde hard diske günlük alıyorum yoksa çok feci sonuçları olabiliyor :( yorumsuzun dediği gibi yedeğiniz eski ise yedek alma sırasındada bir sorun olustu ise eski yedek yükleme olabilir :(

neden kimse cevap yazmıyor
yorumsuz ne oldu yapılabilecek bir şey var mı en azından biligilerimizi paylaşsak veya eger sizce bi sakınca yoksa tel numarası oda olmadı isterseniz sizin yanınıza geleyim ya ne bileyim yapayım bir şeyler işte kurtarmak içim eliminden geleni yapmak istiyorum eger konu mali bir kaynak olacaksa ona da razıyım ben lüttttttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cevappppppp yazın

Hocam maalesef bu sizin hatanızdan kaynaklanıyor. Veritabanı onarımı programın stabil çalışması için arada yapılması gereken bir işlem ve asla veritabanındaki verilere zarar vermez. Benim aklıma gelen ihtimal eski bir yedeği kullandığınız yedeğin üstüne eklediğiniz şeklindedir. Kısaca veri kaybı sadece manuel müdahale ile olur. Ya birileri verilerinizi sildi ya da yanlışlık siz sildiniz bunun başka türlü olması imkansız çünkü programın böyle birşeyi yapması mümkün değil.

Elinizde bozulmuş ve açamadığınız veritabanı varsa buna bakabilirim, yoksa çalışan veritabanı üzerinde herhangi bir şekilde verileri geri getirmek diye bir olay olmaz zaten. Yedek göndermişsiniz bir tanede 250 kb boyutunda ona da bakıcam.

Geri