nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 16 Arl 2021 #211 Doğru anlayın beni " Kendini anlatmaya çalışma, anlayan anlasın... "
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 16 Arl 2021 #212 Ya bu çıktı ve ne anlama geldiğini vallahi anlamadım Bu ifadeyi yarın değiştireceğim not olarak ekliyorum Yakın dudaklar ayakları aramaz...
Ya bu çıktı ve ne anlama geldiğini vallahi anlamadım Bu ifadeyi yarın değiştireceğim not olarak ekliyorum Yakın dudaklar ayakları aramaz...
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 16 Arl 2021 #214 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Mutlu olacağınız bir gündesiniz... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Arl 2021 #215 " Çok sevdiğin bir dostun seni ziyarete gelecek... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Arl 2021 #216 YoRuMSuZ dediki: Ya bu çıktı ve ne anlama geldiğini vallahi anlamadım Bu ifadeyi yarın değiştireceğim not olarak ekliyorum Yakın dudaklar ayakları aramaz... Genişletmek için tıklayın... hahaa bu ne demek ya ))
YoRuMSuZ dediki: Ya bu çıktı ve ne anlama geldiğini vallahi anlamadım Bu ifadeyi yarın değiştireceğim not olarak ekliyorum Yakın dudaklar ayakları aramaz... Genişletmek için tıklayın... hahaa bu ne demek ya ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Arl 2021 #217 yesim434 dediki: hahaa bu ne demek ya )) Genişletmek için tıklayın... öpüsürken ayaklar görünmüyor demek istiyor
yesim434 dediki: hahaa bu ne demek ya )) Genişletmek için tıklayın... öpüsürken ayaklar görünmüyor demek istiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Arl 2021 #218 yilmaz27 dediki: öpüsürken ayaklar görünmüyor demek istiyor Genişletmek için tıklayın... Allah seni ne yapsin emi ))) biri yazar biride tercümanlik eder vay basimiza gelenler )
yilmaz27 dediki: öpüsürken ayaklar görünmüyor demek istiyor Genişletmek için tıklayın... Allah seni ne yapsin emi ))) biri yazar biride tercümanlik eder vay basimiza gelenler )