nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Arl 2021 #231 " Hayatında köklü bir değişiklik yapma zamanı gelmiş de geçiyor bile... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 22 Arl 2021 #233 violeta dediki: " Belirtiler var ama ne olduğunu söylemem... " Genişletmek için tıklayın... Ne demek söylemem neyin belirtisi bu @violeta
violeta dediki: " Belirtiler var ama ne olduğunu söylemem... " Genişletmek için tıklayın... Ne demek söylemem neyin belirtisi bu @violeta
M Misafir847 Ziyaretçi 22 Arl 2021 #234 nazenin dediki: Ne demek söylemem neyin belirtisi bu @violeta Genişletmek için tıklayın... Bilmem benim tahmin etmemi istiyor herhalde
nazenin dediki: Ne demek söylemem neyin belirtisi bu @violeta Genişletmek için tıklayın... Bilmem benim tahmin etmemi istiyor herhalde
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2021 #236 " Çok uzun zamandır görmediğiniz bir sevdiğiniz insan göreceksiniz... " kim ki acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2021 #238 YoRuMSuZ dediki: " Dur ve gülleri kokla... " Genişletmek için tıklayın... Nasil bir gül acep bu dikenlimi dikensizmi )) hahayt bendeki meraka bak ya
YoRuMSuZ dediki: " Dur ve gülleri kokla... " Genişletmek için tıklayın... Nasil bir gül acep bu dikenlimi dikensizmi )) hahayt bendeki meraka bak ya
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Arl 2021 #239 yesim434 dediki: Nasil bir gül acep bu dikenlimi dikensizmi )) hahayt bendeki meraka bak ya Genişletmek için tıklayın... Yok şimdi bende merak ettim hangi bahcedense güller q
yesim434 dediki: Nasil bir gül acep bu dikenlimi dikensizmi )) hahayt bendeki meraka bak ya Genişletmek için tıklayın... Yok şimdi bende merak ettim hangi bahcedense güller q
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2021 #240 @YoRuMSuZ bu güller nasil gülya bekliyoruz merakla komsumla birlikte@yilmaz27