YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Arl 2021 #242 Etrafta gül de yok ki, fal ise sanki etraf güllerle doluymuş gibi davranıyor bana
Enda Neylersin!!! V.I.P 25 Arl 2021 #243 YoRuMSuZ dediki: Etrafta gül de yok ki, fal ise sanki etraf güllerle doluymuş gibi davranıyor bana Genişletmek için tıklayın... İyi ki de yok olsaydı neler olurdu acaba
YoRuMSuZ dediki: Etrafta gül de yok ki, fal ise sanki etraf güllerle doluymuş gibi davranıyor bana Genişletmek için tıklayın... İyi ki de yok olsaydı neler olurdu acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2021 #245 YoRuMSuZ dediki: Durup koklardım ne olacak ki ya Genişletmek için tıklayın... Senin icin güller sacmazmiyimmm canim Arkadasim benimmm böylemi yoksa baska güllerdenmi olsun
YoRuMSuZ dediki: Durup koklardım ne olacak ki ya Genişletmek için tıklayın... Senin icin güller sacmazmiyimmm canim Arkadasim benimmm böylemi yoksa baska güllerdenmi olsun
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 25 Arl 2021 #246 Aksine çok sakinim bu aralar " Sinirlerin bu sıralar oldukça gergin, sakın önemli kararlar alma... "
Aksine çok sakinim bu aralar " Sinirlerin bu sıralar oldukça gergin, sakın önemli kararlar alma... "
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Arl 2021 #247 " Çok uzun zamandır görmediğiniz bir sevdiğiniz insan göreceksiniz... " bu fal manyamış ya ikidir aynı şey çıkıyor nedir arkadaş bu ısrar bekleyip görelim
" Çok uzun zamandır görmediğiniz bir sevdiğiniz insan göreceksiniz... " bu fal manyamış ya ikidir aynı şey çıkıyor nedir arkadaş bu ısrar bekleyip görelim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 28 Arl 2021 #248 Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! cok dogru ama )) bunu acep kime söylüyor banami yoksa baskasinami )
Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! cok dogru ama )) bunu acep kime söylüyor banami yoksa baskasinami )
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2021 #249 yesim434 dediki: Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! cok dogru ama )) bunu acep kime söylüyor banami yoksa baskasinami ) Genişletmek için tıklayın... Sana da bana da hepimize
yesim434 dediki: Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! cok dogru ama )) bunu acep kime söylüyor banami yoksa baskasinami ) Genişletmek için tıklayın... Sana da bana da hepimize
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Arl 2021 #250 Ovvv az önce buna benzer bir cümle kurduk kuzenimle " İyi ve güzele ulaşmak istiyorsan, öncelikle öyle düşünmeyi öğreneceksin... "
Ovvv az önce buna benzer bir cümle kurduk kuzenimle " İyi ve güzele ulaşmak istiyorsan, öncelikle öyle düşünmeyi öğreneceksin... "