yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ock 2022 #251 Doğru söyleyeni Dokuz köyden kovarlar, bunu göze alabiliyormusun..?
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ock 2022 #252 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul... " yahu bulmaya calisiyorum iste hem nasil bulayim dedektifmiyim ben
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul... " yahu bulmaya calisiyorum iste hem nasil bulayim dedektifmiyim ben
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ock 2022 #253 yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul... " yahu bulmaya calisiyorum iste hem nasil bulayim dedektifmiyim ben Genişletmek için tıklayın... Gözlükleri cikar gözünden
yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul... " yahu bulmaya calisiyorum iste hem nasil bulayim dedektifmiyim ben Genişletmek için tıklayın... Gözlükleri cikar gözünden
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 4 Ock 2022 #254 yesim434 dediki: Gözlükleri cikar gözünden Genişletmek için tıklayın... halnuki niye sifreli yaziyorki diyebilir su yada bu diye simdi düsün dur kim diye
yesim434 dediki: Gözlükleri cikar gözünden Genişletmek için tıklayın... halnuki niye sifreli yaziyorki diyebilir su yada bu diye simdi düsün dur kim diye
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ock 2022 #255 Çevremdekilere duyurulur her şeyin farkındayım " Çevrene bak, seni kimin gerçekten sevdiğini bulacaksın... "
Çevremdekilere duyurulur her şeyin farkındayım " Çevrene bak, seni kimin gerçekten sevdiğini bulacaksın... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 4 Ock 2022 #256 Şans Kurabiyen Ne Söylüyor Sevgisi yalan olabilir, sözlerinden çok davranışlarına bak... Hemen SIKI bir takibe almaliyim
Şans Kurabiyen Ne Söylüyor Sevgisi yalan olabilir, sözlerinden çok davranışlarına bak... Hemen SIKI bir takibe almaliyim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Ock 2022 #257 Hadi bakalım " Aklında kalan ve kafanı meşgul eden konu olumlu sonuçlanacak... "
M Misafir847 Ziyaretçi 5 Ock 2022 #258 " Etrafında seni ilgiyle izleyen, takip eden biri var, hala farketmedin mi? " ettim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ock 2022 #259 Çoktan unuttum " Aklından bir türlü çıkmayan eski anıları unutup, mutlu olmalısın... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Ock 2022 #260 Güne pozitif mesaj bırakıyorum Etkisi gün boyu sürsün " Mutlu olacağınız bir gündesiniz... "