yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 12 Şbt 2022 #293 Falında sinsi bir yılan görünüyor. Koynunda beslediklerine dikkat etmelisin... " Yok artık
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Şbt 2022 #295 Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalı Yurtdışı görünüyor ufukta...Allah Yurt disina gidiyorum galiba ))
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalı Yurtdışı görünüyor ufukta...Allah Yurt disina gidiyorum galiba ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Şbt 2022 #296 yesim434 dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalı Yurtdışı görünüyor ufukta...Allah Yurt disina gidiyorum galiba )) Genişletmek için tıklayın... Zaten yurtdisindasin
yesim434 dediki: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalı Yurtdışı görünüyor ufukta...Allah Yurt disina gidiyorum galiba )) Genişletmek için tıklayın... Zaten yurtdisindasin
M Misafir847 Ziyaretçi 17 Şbt 2022 #298 " Yurtdışı görünüyor ufukta... " ağzından bal damlıyor kurabiyem
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Şbt 2022 #299 Oxford University karantinaya belki haberin yok inşallah kazanirsin
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 17 Şbt 2022 #300 Zamanını boş şeylere harcama yapacak daha güzel şeyler var...