yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Şbt 2022 #301 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Aşk deniz gibidir, fazla derine dalarsan derinlik sarhoşu olursun... "Derine dalan sarhos olsaydı Deniz altiları yolunu bulamazdı
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Aşk deniz gibidir, fazla derine dalarsan derinlik sarhoşu olursun... "Derine dalan sarhos olsaydı Deniz altiları yolunu bulamazdı
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 17 Şbt 2022 #303 Ahaha doğru diyor ama beni gerenlerin hiç mi suçu yok " Son zamanlarda çok sinirlisin, çevrenide kırıyorsun biraz daha dikkat... "
Ahaha doğru diyor ama beni gerenlerin hiç mi suçu yok " Son zamanlarda çok sinirlisin, çevrenide kırıyorsun biraz daha dikkat... "
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Şbt 2022 #304 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Uğraşlarınızı nihayet görecek... " eh hadi insallah ))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #306 İş yaşamın renkleniyor müjde müjde...
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #307 Affetmeyi bilmek gerek... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #308 Canınızı sıkan bu tatsız durumdan kurtulacaksınız... " Sana inanıyorum cici kurabiyem benim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #310 Mutluluktan doruklarda gezeceksiniz devam ettirmek sizin elinizde... "