yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Nsn 2022 #321 yesim434 dediki: kac defada cikti bu yazi )) söyle bakim Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum inanki ben su an ne yedigimi bilmiyorum ya komsum kurabiyelere fazla inanma
yesim434 dediki: kac defada cikti bu yazi )) söyle bakim Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum inanki ben su an ne yedigimi bilmiyorum ya komsum kurabiyelere fazla inanma
M Misafir847 Ziyaretçi 3 Nsn 2022 #322 " Ailen senin gibi bir çocukları olduğu için kendilerini çok mutlu hissediyorlar... " biliyorum ya
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 3 Nsn 2022 #323 İyi ve güzele ulaşmak istiyorsan, öncelikle öyle düşünmeyi öğreneceksin... Hımmmm
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 10 Nsn 2022 #324 " Eline küçük bir miktar para geçebilir... " Maaş yatıyor bu hafta demek
zevzek zevzek® Özel üye 10 Nsn 2022 #325 " Hayatında köklü bir değişiklik yapma zamanı gelmiş de geçiyor bile... "
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Nsn 2022 #326 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bir şeyi doğru yapmak için, acele etmemeyi öğrenmelisin... "
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bir şeyi doğru yapmak için, acele etmemeyi öğrenmelisin... "
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 16 Nsn 2022 #327 Aşk kördür ama evlilik ona gözlerini geri veren bir kurumdur
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 16 Nsn 2022 #329 " Eğer bir aşık diğerlerine yalan söylüyorsa sana da yalan söyleyecektir... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Nsn 2022 #330 Sevgine layık olacak birileri var... "vay yavrum vay kimmiş bu kör talihli acep