yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 22 Mys 2022 #341 Dünya midyeye benzer, ama işin sonunda inciyi alacağını garanti etmez, sende unutma bunu... bu bana birseymi anlatiyor acep
Dünya midyeye benzer, ama işin sonunda inciyi alacağını garanti etmez, sende unutma bunu... bu bana birseymi anlatiyor acep
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #342 " Eğer gökkuşağı istiyorsan, yağmura dayanmak zorundasın... "
M Misafir847 Ziyaretçi 22 Mys 2022 #343 " Cahile söz anlatmaktansa, deveye hendek atlatmak iyidir, daha kolay yolları ara bulacaksın... "
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Mys 2022 #344 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bugünlerde karşına çıkanlara dikkat et biri senin olacak... " haydi insallah bekliyom
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bugünlerde karşına çıkanlara dikkat et biri senin olacak... " haydi insallah bekliyom
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 22 Mys 2022 #345 Seni çok onore eden gözlerinin önünde, hadi bul... "bulamadım..
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #346 yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bugünlerde karşına çıkanlara dikkat et biri senin olacak... " haydi insallah bekliyom Genişletmek için tıklayın... Hadi yine iyisin biri de benim olsun ya
yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Bugünlerde karşına çıkanlara dikkat et biri senin olacak... " haydi insallah bekliyom Genişletmek için tıklayın... Hadi yine iyisin biri de benim olsun ya
zevzek zevzek® Özel üye 22 Mys 2022 #347 " Aklınızdan geçen o intikam düşüncesini artık yok etme zamanı geldi... ".
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #348 zevzek dediki: " Aklınızdan geçen o intikam düşüncesini artık yok etme zamanı geldi... ". Genişletmek için tıklayın... Yok et gitsin
zevzek dediki: " Aklınızdan geçen o intikam düşüncesini artık yok etme zamanı geldi... ". Genişletmek için tıklayın... Yok et gitsin
Enda Neylersin!!! V.I.P 22 Mys 2022 #349 " İlk ve son aşkımız, kendi kendimize olan aşkımızdır... " doğru söze ne hacet
zevzek zevzek® Özel üye 22 Mys 2022 #350 Enda dediki: Yok et gitsin Genişletmek için tıklayın... Düşünceyi mi kisiyimi