Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 17 Nsn 2022 #331 " İnsan en zor kendini affeder... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Mys 2022 #332 Büyük bir kalabalığa gireceksin, orada yeni insanlarla tanışacaksın, hoş sürprizler bekliyor.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 1 Mys 2022 #333 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Son zamanlarda çok sinirlisin, çevrenide kırıyorsun biraz daha dikkat... "
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Son zamanlarda çok sinirlisin, çevrenide kırıyorsun biraz daha dikkat... "
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Mys 2022 #334 Seni üzecek şeylerden uzak dur...
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 7 Mys 2022 #335 Sevgi dokunmaktır oldu başka her sevdiğimize dokuncak deiliz bu kurabiye fırında cok kalmış yanmış
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Mys 2022 #337 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Herşeyi çok ince eliyorsun, karşındakini düşün... " yahu karsimdakini düsünmekten kendime hic vaktimkalmadi daha ne yapim
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Herşeyi çok ince eliyorsun, karşındakini düşün... " yahu karsimdakini düsünmekten kendime hic vaktimkalmadi daha ne yapim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Mys 2022 #338 Ahahah hatırladığım da ben eski ben olmam ama " Zamana bıraktıklarını unutma, unutursan zaman sana hatırlatır... "
Ahahah hatırladığım da ben eski ben olmam ama " Zamana bıraktıklarını unutma, unutursan zaman sana hatırlatır... "
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Mys 2022 #339 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Sinirlerin bu sıralar oldukça gergin, sakın önemli kararlar alma... " ohoo aldim bile gec kaldin sansim
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Sinirlerin bu sıralar oldukça gergin, sakın önemli kararlar alma... " ohoo aldim bile gec kaldin sansim
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Mys 2022 #340 " Maddi anlamdaki sıkıntılarınız bitiyor, sevinmelisiniz... " keşke manevi sıkıntılarım biteydi