yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 30 Ekm 2022 #371 Sevgi dokunmaktır ,sakın uzak durma.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 30 Ekm 2022 #372 Artık karasızlığını bırakmalısın, ne yapacağına karar vermelisin, yoksa bu fırsatı da elinden kaçıracaksın... "
Artık karasızlığını bırakmalısın, ne yapacağına karar vermelisin, yoksa bu fırsatı da elinden kaçıracaksın... "
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Ksm 2022 #373 Harman yel ile, düğün el ile olur, insanları biraz daha önemsemelisin... "
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ksm 2022 #374 Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Ksm 2022 #375 Ufukta sizi üzecek bazı olaylar gözüküyor, hazırlıklı olun...Sanki cok mutlu oluyoruzda birde falda bu cikiyor
Ufukta sizi üzecek bazı olaylar gözüküyor, hazırlıklı olun...Sanki cok mutlu oluyoruzda birde falda bu cikiyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 3 Ksm 2022 #376 " Sevgisi yalan olabilir, sözlerinden çok davranışlarına bak... " ya bakiyorum bakiyorumda banada gerceksi gibi gelmiyor zaten anlamistim
" Sevgisi yalan olabilir, sözlerinden çok davranışlarına bak... " ya bakiyorum bakiyorumda banada gerceksi gibi gelmiyor zaten anlamistim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 11 Arl 2022 #377 Eline küçük bir miktar para geçebilir bunda bir yanlislik var bence ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Arl 2022 #378 " Ona sevdiğinizi söylemekten çekinmeyiniz... " evet seviyorum ne olcak sanki aha dedim
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 14 Arl 2022 #379 " Büyük bir kalabalığa gireceksin, orada yeni insanlarla tanışacaksın, hoş sürprizler bekliyor... " bu aralar kalabalığa da yeni insanlara da sürprizlere de kapalıyım canım
" Büyük bir kalabalığa gireceksin, orada yeni insanlarla tanışacaksın, hoş sürprizler bekliyor... " bu aralar kalabalığa da yeni insanlara da sürprizlere de kapalıyım canım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Arl 2022 #380 Sizi istemiyeni sizde istemeyin artık bırakın gitsin... Şans Kurabiyen Ne Söylüyor