yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Mrt 2023 #391 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Sevdiğiniz insanlarla bir seyahat var... "
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Yarışma Birincisi Özel üye 29 Mrt 2023 #392 yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Sevdiğiniz insanlarla bir seyahat var... " Genişletmek için tıklayın... Sende seyehatlara doymadın be yılmaz abi
yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Sevdiğiniz insanlarla bir seyahat var... " Genişletmek için tıklayın... Sende seyehatlara doymadın be yılmaz abi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Mys 2023 #393 Küçük bir hediye alacaksın ama mutluluğu büyük olacak..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Mys 2023 #394 yesim434 dediki: Küçük bir hediye alacaksın ama mutluluğu büyük olacak.. Genişletmek için tıklayın... bildim cukulata
yesim434 dediki: Küçük bir hediye alacaksın ama mutluluğu büyük olacak.. Genişletmek için tıklayın... bildim cukulata
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Mys 2023 #395 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Çevrende seni çekemeyenler var, dikkat... " kim bu cabuk ciksin ortaya
ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Çevrende seni çekemeyenler var, dikkat... " kim bu cabuk ciksin ortaya
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 17 Mys 2023 #396 Can çıkar huy çıkmaz, birde sen dene istersen... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Tem 2023 #397 Sevgiyi yakalamak için gönül kapınızı açık tutun...
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 5 Tem 2023 #398 " Bekâr gözü ile kız alınmaz... "
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Tem 2023 #399 " Sevmeyi öğrenmek önce kendini sevmeyi öğrenmekle başlar... "
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Tem 2023 #400 " Değişmeyen tek şey sevgidir her zaman sevgi dolu olun... " Oldukça haklı