yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 26 Tem 2021 #41 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Güzel günler çok yakında, beklemeyi öğrenmelisin..."
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Güzel günler çok yakında, beklemeyi öğrenmelisin..."
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 26 Tem 2021 #42 "Gülümsemeyi unutma, gülmek sana çok yakışıyor..." onu biliyorum bana bilmediğim bir şey söyle
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 26 Tem 2021 #43 "Çevrende seni çekemeyenler var, dikkat..." tahmin etmek çokta zor değil aslında
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Tem 2021 #44 GüLüCüKツ dediki: "Çevrende seni çekemeyenler var, dikkat..." tahmin etmek çokta zor değil aslında Genişletmek için tıklayın... Evet cok cok yakınında
GüLüCüKツ dediki: "Çevrende seni çekemeyenler var, dikkat..." tahmin etmek çokta zor değil aslında Genişletmek için tıklayın... Evet cok cok yakınında
Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Tem 2021 #45 "Son zamanlarda çok hata yapıyorsun, biraz daha düşünerek davranmalısın..." bu fal bile anlıyor halimden bir siz anlamadınız Bir keresinde de güzel bir şey cıksa ya ☺
"Son zamanlarda çok hata yapıyorsun, biraz daha düşünerek davranmalısın..." bu fal bile anlıyor halimden bir siz anlamadınız Bir keresinde de güzel bir şey cıksa ya ☺
zevzek zevzek® Özel üye 26 Tem 2021 #46 Gençken herşey pembe değildir. Aslında sen zaten bunu biliyorsun...".
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 26 Tem 2021 #47 "Biraz müzik biraz sanat her şeyi iyiye götürecektir..."
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Ags 2021 #48 "Hiç bir ipucu sen onu uygulamadığın sürece başarılı olmaz..."
Enda Neylersin!!! V.I.P 1 Ags 2021 #49 "Yakınlarda bir kalabalığa gireceksin ve hayatın değişecek..." ah nerde o günler
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 1 Ags 2021 #50 "Dikkkatli olun, herkese inanırsanız sonunda pişman olabilirsiniz..."