dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #501 yakışıklı adam. ben ilkokuldayken epey popüler olmuştu ömür gedik
-araz- EYVALLAH... V.I.P 14 Ock 2017 #502 ferhat göçer ile evliler mi yoksa sevgililer mi orasını tam bilmiyorum,hayvan sever camia içerisinde ismini sıkça duyuyorum bir de arka sokakların son bir iki bölümünde gördüm.pek haz etmedigim birisi. tarık akan
ferhat göçer ile evliler mi yoksa sevgililer mi orasını tam bilmiyorum,hayvan sever camia içerisinde ismini sıkça duyuyorum bir de arka sokakların son bir iki bölümünde gördüm.pek haz etmedigim birisi. tarık akan
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #504 100 yıl geçse de filmleri izlenecek nadir oyunculardandı. süt kardeşler'i en çok severim gökhan özen
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Ock 2018 #506 Anlamsız ama kendini dinlettiren bir tarzı var.cloie ile evlendikten sonra duruldu .ıyi de oldu Sila
-araz- EYVALLAH... V.I.P 13 Ock 2018 #508 En son kafamda bir o lelli şarkısı vardı benim için orda zaman durdu. Haluk levent
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Ock 2018 #509 Çok güzel sarkilara imza atmış biri dağlar mı yollar mı Hasretler ayrılıkla başlar ,Gülendam tek geçerim Demet Akalın
Çok güzel sarkilara imza atmış biri dağlar mı yollar mı Hasretler ayrılıkla başlar ,Gülendam tek geçerim Demet Akalın