-araz- EYVALLAH... V.I.P 16 Ock 2018 #522 Tarabyada uşaklar etilerde yumusaklar lafı ile bir döneme damgasını vuran isim.tarzım olmayan bir ses. Fikret kizilok
Tarabyada uşaklar etilerde yumusaklar lafı ile bir döneme damgasını vuran isim.tarzım olmayan bir ses. Fikret kizilok
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Ock 2018 #523 En sevdigim sarkilarindan biri de "Gönül"dür. Orhan Ölmez
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Ags 2021 #525 harika bir karekter orhan gencebay
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ags 2021 #527 harika bir yorumcu ismail yk
Enda Neylersin!!! V.I.P 7 Ags 2021 #528 Yurtseven kardeşler desen tamam ama onu sevmiyorum Ayna Grubu
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 28 Eyl 2021 #529 Ben ilkokuldayken bi şarkı çalıyordu heryerde. Gurbette yorgun düştüm be ceylan.... Grupta kel bi üye vardı. Ondan dolayı ayna diyolar sanardım. Sonra vefat etmiş galiba. Üzüldüm. Nalan
Ben ilkokuldayken bi şarkı çalıyordu heryerde. Gurbette yorgun düştüm be ceylan.... Grupta kel bi üye vardı. Ondan dolayı ayna diyolar sanardım. Sonra vefat etmiş galiba. Üzüldüm. Nalan
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Hzr 2023 #530 gürsesi ve harika sanatciligi Haluk Levent