RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Arl 2011 #44 fuji ( kızlarından duyarımda bu fuji ne renk ben hala çözemedim onu aşk gibi yani )
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Arl 2011 #45 rüzgar senin tanıdığın kızlar nereli? ben azerbaycan,hatay,ankara,istanbul da yaşadım ama hiç bunlara rastlamadım
rüzgar senin tanıdığın kızlar nereli? ben azerbaycan,hatay,ankara,istanbul da yaşadım ama hiç bunlara rastlamadım
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Arl 2011 #47 gri değil,gri-siyah-kahve karışımı ortaya karışık bişey
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 4 Arl 2011 #48 arz-ı hal dediki: gri değil,gri-siyah-kahve karışımı ortaya karışık bişey Genişletmek için tıklayın... niye bu kadar karmaşık olmak zorundasınız.. GRİ işte yavvvv koyu GRİ
arz-ı hal dediki: gri değil,gri-siyah-kahve karışımı ortaya karışık bişey Genişletmek için tıklayın... niye bu kadar karmaşık olmak zorundasınız.. GRİ işte yavvvv koyu GRİ
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Arl 2011 #49 siz niye inatsınız,bak google füme renk ne renkmiş sabah soracam sanaiyi geceler)