KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 9 Ock 2021 #184 Elazığ içli köftesi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ock 2021 #186 Elazığ köfesi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ock 2021 #188 TeBeSSüm dediki: Harput koftesi olmasin o ? Lahana sarmasi ? Genişletmek için tıklayın... Köfteciler sokağında ki ekmek arası köfte varya işte ondan ? İskender
TeBeSSüm dediki: Harput koftesi olmasin o ? Lahana sarmasi ? Genişletmek için tıklayın... Köfteciler sokağında ki ekmek arası köfte varya işte ondan ? İskender
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Ock 2021 #189 KaderKatibi dediki: Köfteciler sokağında ki ekmek arası köfte varya işte ondan ? İskender Genişletmek için tıklayın... Hmm oyle deseydin ya ekmek arasi kofte anlardim bende harput koftesi sandim ? O zaman bende tavuk doner diyorum bol ketcap ve mayonezli ??
KaderKatibi dediki: Köfteciler sokağında ki ekmek arası köfte varya işte ondan ? İskender Genişletmek için tıklayın... Hmm oyle deseydin ya ekmek arasi kofte anlardim bende harput koftesi sandim ? O zaman bende tavuk doner diyorum bol ketcap ve mayonezli ??
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 15 Ock 2021 #190 Sen hariç kim anlayacak hemşerim ??? Mayonez olmasaydı iyiydi ? İrmik tatlısı