GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 15 Ock 2021 #191 KaderKatibi dediki: Sen hariç kim anlayacak hemşerim ??? Mayonez olmasaydı iyiydi ? İrmik tatlısı Genişletmek için tıklayın... Ama simdi elazig koftesi diyince de millet anlamaz, ben bile anlmam ? Kunefe
KaderKatibi dediki: Sen hariç kim anlayacak hemşerim ??? Mayonez olmasaydı iyiydi ? İrmik tatlısı Genişletmek için tıklayın... Ama simdi elazig koftesi diyince de millet anlamaz, ben bile anlmam ? Kunefe
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ock 2021 #195 Pekmezli karlama
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 20 Ock 2021 #196 hepinize gril partisi gelirken bol nese getirin baska bir sey lazim degil her sey istediginiz sekilde hazir olur kebaplar pirzolalar cigköfteler salatalar bol yesillik lahmacun patlican közlemesi baklavalar icecekler
hepinize gril partisi gelirken bol nese getirin baska bir sey lazim degil her sey istediginiz sekilde hazir olur kebaplar pirzolalar cigköfteler salatalar bol yesillik lahmacun patlican közlemesi baklavalar icecekler
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 20 Ock 2021 #197 Baklava bende olsun bari ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 17 Mys 2021 #200 Köpüklü yayık ayranı Yanlış foruma yazdığımı fark edip hemen düzelttim