KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 17 Mys 2021 #201 Yaaa bende sana aynısından karşılıklı içeriz
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 17 Mys 2021 #203 Olur olur ayrandan sonra bir şey gitmez o yüzden ısmarlamıyorum artık bir şey Üsttekine kahve
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Mys 2021 #204 Hastaya ilac sorulurmu eyvallah yorumsuz Bende Aslan sütü ismarlayim üstekine )
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 18 Mys 2021 #206 Severim üstteki sevmezse ben içerim, latte ısmarlayayım bende
Artemis Özel Üye Özel üye 18 Mys 2021 #207 kahvenin her türlüsünü severim bende üsttekine bu saatte acıkmış olabileceğini düşünerek lahmacun ısmarlıyorum
kahvenin her türlüsünü severim bende üsttekine bu saatte acıkmış olabileceğini düşünerek lahmacun ısmarlıyorum
Artemis Özel Üye Özel üye 18 Mys 2021 #209 künefe yi sevmeyen ama hatır olsun diye yiyen ben bunu kabul eder bende üsttekine lahmacun ayransız olmaz diyerek brş de ayran ısmarlıyorum
künefe yi sevmeyen ama hatır olsun diye yiyen ben bunu kabul eder bende üsttekine lahmacun ayransız olmaz diyerek brş de ayran ısmarlıyorum